![]() |
Nowy skull
Co sądzicie o tym, aby wprowadzić nowego skulla na czas trwnia wojny? Pomysł ten naszedł mnie gdy czytałem o tym jak ludzie dostają bany za zabijanie na wojnach. W momencie konfliktu dwóch gildii ich liderzy na www.tibia.com ustawialiby "war mode" z przeciwnikiem. Druga gildia robiłaby to samo. Wtedy po spotkaniu człowieka z przeciwnej gildii widoczny byłby u niego niebieski skull i możnaby zabijać wszystkich członków rywalizującej gildii bez ryzyka bana. Co o tym sądzicie?
@edit: Da się dodać ankietę podczas edycji posta? |
Dobre rozwiazanie.. Chociaz mi to lata, bo nie jestem w zadnej guildii, a na pewno nie bralbym udzialu w wojnie, to dla ludzi, ktorzy takie wojny prowadza byloby spoko ;P
|
Heh ciekawe.
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł. Tylko kiedy Cipsoft na to wpadnie??
|
kiepski pomysł ... jeżeli ludzie chcą mieć wojnę bez banów to dawaliby sobie party (organizując bitwy) ... ale w tibii raczej żadko się zdarza podczas wojny żeby walczono zupełnie uczciwie i honorowo tak więc drugiej stronie to na rękę jak jeden z przeciwników dostanie bana za zabijanie (nawet czasem podstawiają słabsze postacie zeby szybciej go "wyeliminować").
|
Ehhhh...
Jak mapisał PL to nieweidzie w życie ponieważ jak walczą to dają sobie party, bynajmniej powinni... Ale pozatym, że w życie to raczej nieejdzie to pomysł bardzo fajny w sumie :p !!!
|
Dla mnie pomysł jest GENIALNY. Niech ktoś kto zna dobrze angielski załozy topic na forum tibia.com
|
Pomysl SpOx ;)
|
Mhm. To dobry plan. Choć trzeba przyznać, że spowoduje rozpropagandowanie mass pk'ingu. Nie wiem, czy Cipy popierają wojny.
Z tym, że dałbym 2 zmiany: 1. Wystarczy, że 1 gildia ustawi war mode. Wtedy może bezkarnie zabijać i bezkarnie być zabijanym przez gildię, którą wyznaczyła. Ponadto jakby się komuś wypowiedziało wojne to po każdorazwoeym loginie dostawał by automatyczny komunikat, że wojna trwa i że powinien się wystrzegać. Miałby też atomatycznie party skula z wszystkimi ludzmi z gildii i war skulla z wszystkimi z gildii wrogiej. 2. Kolor inny niż niebieski... Może czarny, albo chociaz fioletowy. |
UP:
Beznadziejny pomysl,Pomysl:taka Dell'Toro ustawia sobie War Mode z inna o wiele slabsza od siebie gildia . I co?. I to ze panowie z dt WYZYNAJA BEZKARNIE SLABSZYCH JAK BYDLO.Slabsi nie mogo sie bronic a dt rookuje wszystkich....GENIALNE!!!! |
hmmmm fakt. Ale tak np. Dell'e wypowiadaja komus wojne, a oni sie boją i nie przyjmuja wyzwania. I co dalej? Mamy mas PK i wracamy do punktu wyjscia. Ale fakt, moj pomysl tez za dobry nie jest.
|
Ktoś napisał o podstawianiu słabych postaci na pole bitwy aby zbnować przeciwników. W takim przypadku, podczas ataku obszarowego na przeciwnika, koleś bez skula mógłby nie obrywać, chyba, że miałby czerwonego albo białego.
|
Sorry za podbicie tematu ale pomysł jest dobry. Tylko jak przekonać o tym CIPsoft ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |