![]() |
Druid z PACC.
Zostało mi 60 days pacca. Mam 9 lvl druid na świecie no-pvp z paccem.
Mlvl 11. Eq: Mystic Turban/ Crown Helmet, Plate Armor i Legs, Butki xD, Guardianka no i rodzik. Proszę o rady żeby jak najszybciej wbic 30 lvl, 30 m lvl no i jakies eq lepsze żeby było. Zaznaczam powtórnie że mam pacca. |
Mi się wydaje ( nie wiem jak wam ) że najszybciej będzie expiąc -.-
|
A chcesz dostać bana za robienie nie potrzebnych tematów i kradzież avtara ?
Ps. Jakim t nobem trzeba byc zeby w 30 dni pacc pozostac 9 lvlem, aff.. |
do 19 lvla expij na Darashi (rotach) od 19 lvla albo bieżesz blokera na hydry, albo idziesz na cyclpolis i expisz tam do 30 lvla.(w cyclopolis ciężko z 19 lvlem wienc może mount sterum do 25 lvla), a eq bedziesz musiał kupić albo może lotniesz coś z hydry ;p ale eq które masz może ci służyć do 30 lvla możesz najwyżej zmienić arma
|
Ehh.. neopostman...(Widać że neo-postman xd)
Tego avka na necie znalazłem i nie wiedziałem że ktokolwiek go ma. Ps. Na tym koncie znajduje się 37 knight i 29 pallek ze skillami po 75 więc nie sraj mi tu dzieciaczku ze ja noobek, ok? : ) |
Cytuj:
BUUASHAUAHAHASAHAHA no nie mogę dziecko wiesz co to hydry?? to nie raty omg z 19lvl na hydry z czego ma walić? exori vis?? po 50?? zal. @Topic Na początku masz kijowego roda, od 13 może tomba w mieście ta na lewo od depo w ankh albo siedź na rotach bądź larwach. |
Cytuj:
A Twój nick też niczego sobie, odśwież sobie lepiej mózg. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |