![]() |
Pierwszy giant spider
Mam dylemat mam palka o skillach 81/55 i na lvl 34 posiadam bohy i moge kupic time ringa , moglbym sprobowac sil z giant spiderem moge zaczoc na nich powoli expic ?
|
Ja na twoim lvlu już biłem gsy a miałem o WIELE mniejszy dist.. Z time ringiem chodziłem (jak gs przyśpieszał) i dawałem radę, ale kilka razy padłem (było to przed royal spirami, chodziłem z boltami)
|
Aha i czy bedzie to oplacalne na tym lvl ?
|
nie sadze, ale kto wie jak ci cos spadnie;)
ale i tak lepiej na razie zostaw gsy i idz na ofa |
mozesz sprubowac ale jak dedniesz to nie moja wina :baby::baby:
|
Spokojnie ja bilem gsy palem kolo 30lvl ze skilem coś kolo 71/72+ bez żadnych time ringów tylko bohy i biegałem miedzy drzewami na poh koło temple, jak rzucił haste i doganiał to do temple i biłem schodząc ze schodów, ale rzadko się to zdarzało. Atakowałem z royal sperów ale po tym upie chyba maja tylko zasięg 3 kratek, wiec lipa.
|
Hehe... Narazie daj spokoj GS'om kolo 40lvla sie opyla. Jak cie dogoni to masz lipe bo nie zwiejesz juz mu musisz byc szybszy. No w sumie ja mialem wczoraj solowke z GS'em moim 29 knightem ze skillami 61+ troche zeszlo ale wylecialo GS Silki i K legs xDD wiec zarobilem no ale szczescie sie kiedys konczy :P No troche sie rozpisalem ale rada jakas jest xDD
|
Gs ;]]
Hehe... Narazie daj spokoj GS'om kolo 40lvla sie opyla. Jak cie dogoni to masz lipe bo nie zwiejesz juz mu musisz byc szybszy. No w sumie ja mialem wczoraj solowke z GS'em moim 29 knightem ze skillami 61+ troche zeszlo ale wylecialo GS Silk i K legs xDD wiec zarobilem no ale szczescie sie kiedys konczy :P No troche sie rozpisalem ale rada jakas jest xDD
|
Idz sprobowac, wtedy sam zobaczysz. Jesli chodzi o oplacalnosc, to wlasciwie odkad pamietam gsy zawsze sie zwracaly, bo jesli potrafisz z nimi biegac, to nie powinny Cie wogole trafiac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |