![]() |
11lvl solo drag, rookki(68lvl) pkuje przed depo w kazo,Canis solo drag i wiele wiecej
Mam kilka filmów:
1. Jest to 11lvl solo z dragiem. Zobaczcie jak to się kończy. 2. Jest to koleś Rookki z 68lvlem który pkuje przed depo pod kazordoon. 3. Jest to koleś Canis Mac'Mannus z 58lvlem który idzie na draga:). Proponuje go obejżeć odrazu po tym pierwszym. 4. Jest to coś takiego że dwóch kolesi jest na duel i się biją. 5. Jest to film w którym koleś (51lvl) zabija drugiego. Ten 51lvl jest winny drugiemu k-axe i drugi przychodzi z "ochroniarzem" (8lvl), który niemuie wejść po drabinie:P i też ginie. Film jest warty śmiechu. Zaprzaszam do ściągania. Link: wejddzie na www.miks.14.pl i dalej gry/tibia/filmy i dalej to ściągajcie. |
Nastepnym razem daj adres do normalnej sciezki pliku bo to sie powoli robi meczace X(
|
LoL
Ej.. koles.. gdzie ty tam masz jakies filmiki?? bo oglądam juz z 5 min i nie widze.
Daj ze jakis kąkretny link gdzie to jest albo nie wiem:/. wez sie opanój :D |
Lol
Buahahhahaaaa ten pokaz na 11 lvlu to po prostu big lol ... Powiedz szczeże mylałe, że masz jakie szanse 8o ???
A ten 56lvl palek to sobie ladnie poradział ale miał niefart dragusiów niebyło... :p Trza wejść na jego stronę>>>gry>>>tibia>>>filmy>>>i tam kilka jest.... :D ------------------------------ Od poniedziałku mam PACCA!!!! |
hehe, tan 11lvl solo to zrobiłem tylko dla filmu :), ale jakby nielagi to moze by coś wyszło. Mam zamiar to powturzyć :P
|
nic nie znalazlem:(
|
Łatwiejszy link:http://www.wszystko.piwko.pl/filmy.html
|
Świetny był ten film drag solo na 11 lvl 2 hity draga i typ dednął. 2 hity draga. Ten kto to nakrecił jest genialny na 11 lvl na drga ll_ (()) ll_ :D
|
Super erotyka...
HIHO!
Wszedlem zobaczylem tylko SUPER EROTYKA nie dzieki ja takich zeczy nie mam czasu ogladac :P LóL :) |
Filmy do d**y
HIHO!
Cytuj:
S********j z takim czyms koles sie podnieca jak przychodzi jakis synek z obronca i pada albo kto widzial zeby 11lvl na draga koniec swiata ludzie do h**a pana z takimi fimami :[ |
Małaaa pomyłkaaa
Małaaa pomyłkaaaa
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |