Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie expić magiem? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163512)

Graventer 29-01-2008 19:28

Gdzie expić magiem?

Witam. Wszyscy wiemy, że sorc/druid musi czasami zrobić trochę runek. Jednak nie chce mi się tracić czasu na staniu pod depo, dlatego wolałbym trochę poexpić :). Doradźcie mi gdzie jest fajne miejsca (FACC) gdzie mógłbym spokojnie zabijać potworki bez większej utraty hp/many, oczywiście expiąc z broni (może z summonem?). Najlepiej, żeby rosły również soule :p. Jak coś to mam 26 club fighting.

Proszę o pomoc :)

Arack 29-01-2008 19:29

lool grasz druidem a expisz clubem??gz;p
proponuje mount sternum(nie wiem czy dobrze napisalem;p)
albo poh;p

Graventer 29-01-2008 19:31

Nie wiem czy mnie zrozumiałeś, ale chcę expić tak żeby nie tracić many...

dymek890 29-01-2008 19:34

roty na fibuli lub kopalnie obok kazz (pierwsze dwa pietra)

Kastia 29-01-2008 19:40

Polecam Mount Sternum ;) Duzy resp Ghouli, Crypt Shamblerow, Mummi, Beszko, Ghosty B) Sama tam expie i soul ostro leci :]

Tatard 29-01-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kastia (Post 1870161)
Polecam Mount Sternum ;) Duzy resp Ghouli, Crypt Shamblerow, Mummi, Beszko, Ghosty B) Sama tam expie i soul ostro leci :]

K***a następny temat w którym ktoś niema pojęcia, albo nie czyta ze zrozumieniem !!!! Chyba napisał że niechce tracić many i wali z CLUBA. No chyba że twoim zdaniem uklepie crypta, mumie itd.
Nie umiesz czytać, nie pisz.

@topic
Jak ktoś up pisał roty ew dwarfy tyle jest różnica miedzy nimi w defie i na takim skilu dość istotna. Więc lepiej roty.

bartii10 29-01-2008 20:51

@kastia
to zdjecie w avatarze twoje jest ?? ;)

@coby nei bylo offtopa
walenie druidem z cluba to idiotyzm, jak nie chcesz zeby ci mana schodzila pograj knightem.

dizzrol 29-01-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartii10 (Post 1870353)
@kastia
to zdjecie w avatarze twoje jest ?? ;)

@coby nei bylo offtopa
walenie druidem z cluba to idiotyzm, jak nie chcesz zeby ci mana schodzila pograj knightem.

Żałosny jesteś :/ Napalony dzieciuch próbujący nie walnąć offtopa! Nie wyszło Ci!
Tak się składa że to naprawdę dobry sposób chodzić na hunty bez używania różdzki, cluby są lekkie więc dla druida / sorca w sam raz a do tego w czasie huntu może robić runki i zarabiać podwójnie... :) ;)

@topic:
Zdecydowanie najlepsze są roty, jeśli chcesz z summonami to polecam dwarfy (niższe poziomy), zresztą na roty też można z monkami chodzić bo sam próbowałem, wtedy exp jest średni ale szybko się bije ;) (pamiętaj że dostajesz wtedy 20 expa za rota czyli na Twoim lvlu - 35 jak wnioskuje z opisu postaci - nie będą ci odnawiały się soule).

@2xdown
Jakbyś Ty mi takimi głupotami w rlu walił a potem próbował się mądrzyć (mimo że twój pierwszy post wykazywał stosunkowo niski iloraz inteligencji autora) to z chęcią bym Ci tak powiedział...
Jestem anonimowy? Jak dla kogo.. Każdego można zlokalizować...

Cytuj:

no rzeczywiście podwójnie, 1k gp w godizne + kilka runek. do tego marny exp i mlv rosnie w slimaczym tempie jak nie uzywa sie mfow.
strata czasu a nie dobry sposob.
A może niektórym sie to opłaca? Nie wszyscy na bocie jadą i runki robią.. Afk też jest oficjalnie nielegalny więc czemu przy okazji nie expić i nie zarobić tego 1-2-3-4k na godzinke? Jemu to może się przydać.

Ciekawe czy będziesz miał ostatnie zdanie.. Bo ja nie i odpisywać już nie będe. Specjalnie zrobiłem edit posta żeby nie zaśmiecać forum.

kijwieco 29-01-2008 21:16

Hmmmm.... jak to serv no-pvp to zrob fire elementala i idz na dark cathedral ladny exp potworki dosc slabe: slimy, bandity, wild warriory, itp. Exp szybko leci ;]]

bartii10 29-01-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dizzrol (Post 1870390)
Żałosny jesteś :/ Napalony dzieciuch próbujący nie walnąć offtopa! Nie wyszło Ci!

nie rozumiem skad u ludzi tyle złości. skąd ta hipokryzja sie u ciebie wzięła? moze dlatego ze na forum w jakimś stopniu jest sie anonimowym. ciekawe czy byś mi to powiedzial w rzeczywistości. rozumiem ze pisanie na forum jest jakimś sposobem odreagowania zyciowych problemow, ale bez przesady, szanujmy sie.
Cytuj:

Tak się składa że to naprawdę dobry sposób chodzić na hunty bez używania różdzki, cluby są lekkie więc dla druida / sorca w sam raz
chyba w tibii 7.5

Cytuj:

a do tego w czasie huntu może robić runki i zarabiać podwójnie...
no rzeczywiście podwójnie, 1k gp w godizne + kilka runek. do tego marny exp i mlv rosnie w slimaczym tempie jak nie uzywa sie mfow.
strata czasu a nie dobry sposob.

Beniro 29-01-2008 22:36

Nie warto walić z broni magiem(drutem) z różdżki jak bedziesz wwalił to mana będzie ci się spokojnie odnawaic ( oczywiście jeśli będziesz najedzony ;))

bartii10 29-01-2008 22:57

widze ze wale grochem w sciane. bicie clubem jest taka sama strata czasu co robienie runek. jeżeli nie zdajesz sobie sprawy z tego to świadczy tylko o tobie.

nie wiem skąd wywnioskowałeś jaki jest moj iloraz inteligencji. moze pokażesz mi zdanie, ktore na to wskazuje, oraz przebieg twoich wnikliwyhc badań w tym temacie.
notabene nic nie usprawiedliwia twojego chamskiego zachowania, które defakto nie powinno mnie dziwić gdyż jest ono powszechne w tibijskim świecie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42.