![]() |
Gdzie expić magiem?
Witam. Wszyscy wiemy, że sorc/druid musi czasami zrobić trochę runek. Jednak nie chce mi się tracić czasu na staniu pod depo, dlatego wolałbym trochę poexpić :). Doradźcie mi gdzie jest fajne miejsca (FACC) gdzie mógłbym spokojnie zabijać potworki bez większej utraty hp/many, oczywiście expiąc z broni (może z summonem?). Najlepiej, żeby rosły również soule :p. Jak coś to mam 26 club fighting.
Proszę o pomoc :) |
lool grasz druidem a expisz clubem??gz;p
proponuje mount sternum(nie wiem czy dobrze napisalem;p) albo poh;p |
Nie wiem czy mnie zrozumiałeś, ale chcę expić tak żeby nie tracić many...
|
roty na fibuli lub kopalnie obok kazz (pierwsze dwa pietra)
|
Polecam Mount Sternum ;) Duzy resp Ghouli, Crypt Shamblerow, Mummi, Beszko, Ghosty B) Sama tam expie i soul ostro leci :]
|
Cytuj:
K***a następny temat w którym ktoś niema pojęcia, albo nie czyta ze zrozumieniem !!!! Chyba napisał że niechce tracić many i wali z CLUBA. No chyba że twoim zdaniem uklepie crypta, mumie itd. Nie umiesz czytać, nie pisz. @topic Jak ktoś up pisał roty ew dwarfy tyle jest różnica miedzy nimi w defie i na takim skilu dość istotna. Więc lepiej roty. |
@kastia
to zdjecie w avatarze twoje jest ?? ;) @coby nei bylo offtopa walenie druidem z cluba to idiotyzm, jak nie chcesz zeby ci mana schodzila pograj knightem. |
Cytuj:
Żałosny jesteś :/ Napalony dzieciuch próbujący nie walnąć offtopa! Nie wyszło Ci! Tak się składa że to naprawdę dobry sposób chodzić na hunty bez używania różdzki, cluby są lekkie więc dla druida / sorca w sam raz a do tego w czasie huntu może robić runki i zarabiać podwójnie... :) ;) @topic: Zdecydowanie najlepsze są roty, jeśli chcesz z summonami to polecam dwarfy (niższe poziomy), zresztą na roty też można z monkami chodzić bo sam próbowałem, wtedy exp jest średni ale szybko się bije ;) (pamiętaj że dostajesz wtedy 20 expa za rota czyli na Twoim lvlu - 35 jak wnioskuje z opisu postaci - nie będą ci odnawiały się soule). @2xdown Jakbyś Ty mi takimi głupotami w rlu walił a potem próbował się mądrzyć (mimo że twój pierwszy post wykazywał stosunkowo niski iloraz inteligencji autora) to z chęcią bym Ci tak powiedział... Jestem anonimowy? Jak dla kogo.. Każdego można zlokalizować... Cytuj:
Ciekawe czy będziesz miał ostatnie zdanie.. Bo ja nie i odpisywać już nie będe. Specjalnie zrobiłem edit posta żeby nie zaśmiecać forum. |
Hmmmm.... jak to serv no-pvp to zrob fire elementala i idz na dark cathedral ladny exp potworki dosc slabe: slimy, bandity, wild warriory, itp. Exp szybko leci ;]]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
strata czasu a nie dobry sposob. |
Nie warto walić z broni magiem(drutem) z różdżki jak bedziesz wwalił to mana będzie ci się spokojnie odnawaic ( oczywiście jeśli będziesz najedzony ;))
|
widze ze wale grochem w sciane. bicie clubem jest taka sama strata czasu co robienie runek. jeżeli nie zdajesz sobie sprawy z tego to świadczy tylko o tobie.
nie wiem skąd wywnioskowałeś jaki jest moj iloraz inteligencji. moze pokażesz mi zdanie, ktore na to wskazuje, oraz przebieg twoich wnikliwyhc badań w tym temacie. notabene nic nie usprawiedliwia twojego chamskiego zachowania, które defakto nie powinno mnie dziwić gdyż jest ono powszechne w tibijskim świecie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |