![]() |
Annihilator 2x ms 2x ed [ Refugia ]
Annihilator ze mna w roli glownej ;]
Team : Zalczaldo 128 ed Kleczaj'ek 125 ed Enenenek 129 ms Asquael 132 ms http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/36790 |
gratz wykonania ani :) szybko wam poszlo
|
Szybko i sprawnie poszło :)
3k expa za drugiego dema dostałem ;o <kozak> GZ chłopaki, dzięki za pomoc :p @edit Popraw Kleczaj'ek 125 ms na Kleczaj'ek 125 ed -.-;p |
gz wykonania:D
|
heh gratki i "Zalczaldo" dostał w końcu tego SOVA ? B)
|
@ Up
Nie xD mecze sie ze sprzedaniem sca |
ahuahau inhu bjacz ani zrobil :)
graty all ;] |
Ostatnio edytowany przez Inhu - Dzisiaj o 22:39.
Cy sie stało... ? |
@Up
Podmienilem Linki do kejlogera :) Tak naprawde to zmienilem to o co porsil kleczaj :P |
Gratz!!
Ale mlvl masz kiepski :D |
Bardzo spokojnie tam jakoś było w tym roomie :P może to zasługa ssów ale koleś już tam many nie miał i jakoś sobie dał radę :P
mam pytanie ;P ten Asquael dał komuś tego anni itema czy jak ?:d |
Nie dal nikomu. Jaja sobie robil :p
|
Cytuj:
|
@up
Nie wiem, czy jest się czym chwalić ;x |
gie zet wykonania
|
Hehe, Kleczaj no udało się wreszcie :) Jak ja dokulam się do tego lvla, który umożliwi mi wykonanie Anni to... wezmę wszystkie nagrody, dziwię się, czemu h lvle biorą tylko jedną. Skromni są? :D <humoreska taka, dla niekumatych...>
GEJZET! |
No w sumie gladko poszlo, gratz :P
|
Cytuj:
|
cze, chcialem sie zapytac ile wam poszlo mf/sd i czy shoterzy na 2,3,4 miejscu liczac od blokera mieli ssa czy eleven amulety?
taktyka manas,sio,manas,sio.. czy jak?:P z góry thx |
Prawdę mówiąc zawsze myślałem, że na Anhi ludzie biorą AOLe, a tutaj suprise xD I jeszcze "bloker" nie musiał się uhać, a wydawałoby się, że będzie musiał najwięcej... Brawo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |