![]() |
Druid...spŁukany..
CipSoft dal ciala :(:(:(:(
po co robili TE POTIONY? druidzi teraz beda biegac po ulicach biedni jak myszy koscielne X(X(X( tak malo kosztuje ....mmniej nizz UHY! _________________ a pozatym chcialbym sie spytac o HACKEROW mam taki skaner...internetowy ale niewiem czy to mi wstarczy oto LINK:http://download.tibia.org.pl/index.p...&id=2&file=301 JAk cos prosze o porady.... :( (albo linki do jakichs innych skanerow albo walli>>>firewalli ) _____ WSTRETNI HACKERZY X(X(X(X(X |
Noi co? Idz sie poplacz na torga
|
idź sie poskarż mamusi :baby:
|
Rotfl. Wg mnie teraz druid ma najlepiej ze wszystkich. Znam wielu druidow ktorzy na lvlach 60-140 maja takie profity o ktorych ja knightem moge tylko marzyc. Np. 6h na hero uzywajac tylko softow. Jakies 120k na +.
Nie ma co plakac tylko wziasc sie do roboty! |
Druid ma icycle , stalagmite więc nie płacz tylko rób runy i zarabiaj na huntach z niemi lub sprzedając palkowi i sorcowi
|
@up Masz racje pale i sorce kupują UHy i IHy zależy od lvla.:)
|
Cytuj:
Druid na paccu teraz zyskal wiecej niz mial, ale na faccu stracil w cholere ;f czyli nic tylko leciec od banku |
No nie wiem czy druid ma aż tak dobrze, bo ostatnio kupiłem od pewnego gościa 3 bp uhów za 4k i nawet nie chciał się targować.
P.S Jakie Life potiony powinienem nosić knightem na 35 lvlu?(nie mam pacc) bo jeszcze się za bardzo nie orientuję w tych sprawach. P.S 2 Czy można kupić jeszcze mana fluidy?(nie chodzi mi tu o mana potiony) bo mam parę mana fluidów i zastanawiam się czy zostawić sobie na pamiątkę. |
POjemniki po starych mana fluidach o ile wiem sa potzrebne do jakiegos questa :)
Druidem zarabiam na hero 200k dziennie na + siedzac na pelnych softach :) na hero, wiec nie ma opcji, ze druid jest biedny |
Raczek a Sorck'iem też by się tak dało zarabiać te 200k?
|
stare viale z mana potionoów są potrzebne do Jester Outfita :D tyle mogę powiedzieć xD
|
Cytuj:
Odejdz prosze i idz do szkoly. Jak chcesz miec jakies wieksze profity z expienia to zakup Premium Account. |
Idz na mino i zbieraj loty :)
|
Cytuj:
|
Jednakże Vlad Dracula nie chodzi tu o posiadanie 'rarowatego' viala, a mana fluidu STAREGO na pamiątkę. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.
|
Na niższych lvl chodziłam na mino i cyce na południe od Thais. Na jeden wypad trwający ok. jedną godzinę zarabiałam po kilka k. I można se poexpić. A jak mi się nie chciało latać z lootbagiem i sprzedawać tego wszystkiego to stałam przed dp i robiłam runy. A jak miałam zborze, to kiedy mane zbierałam robiłam chleb, albo zwiedzałam inne miasta :p. Znajdź se sposób na życie, kase, albo nie graj w Tibie. Proste.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |