![]() |
Dziwne zachowanie strażników...
Widziałam jak jakiś człowiek podchodzi do strażnika w północnmej bramie thais, coś do niego pisze, a ten zaczyna go atakowac ogniem 8o Zastanawiem się jak to możliwe i co on do niego napisał (bo było to dosyć dawno temu).
|
Tak się dzieje kiedy napiszesz do strażnika jakieś niecenzuralne słowo (np. f*ck)
|
Napisz do niego Hi i f*ck i wtedy dostaniesz 100 lvl :P
|
Podobnie jest w zamku na zachód od Thais.
Jeśli napiszesz hi i as (ass czy coś w tym stylu) zbiją cię do 1 hp xD |
wiem ze w carlin u krolowej jest takie cos ze jak sie napisze cos (moze ass albo fack fuck czy jakos tak) to wtedy spada ci hp do 1. czesto jest to wykorzysywane przez pk
|
Z tego co pamiętam, to zabiera max 60 HP a nie ściąga do 1 HP
|
Wypróbowałam to i zabiara równiutko połowę życia. I mi i mojemu koledze z połowe niższym lvl.
|
ta idziesz do obojetnie jakiego straznika w obojetnie jakim miescie muwisz hi/fuck/ i masz:D
|
W Carlin napewno zabiera do 1 hp*
Czesto uzywane przez pk, np. noobow tam prowadza niby quest, potem mowia co ma mowic rzucaja mu fire field'a pod nogi, on potem hi, fuck, dead, cya plej set. * przynajmniej kiedys tak bylo. |
hahahaha ale jesteś noobem jeśli napisze do strażnika hi ass (lub f*ck) to cie udezy z ognia ;/ :D
|
Strażnicy ściągają do połowy hp, a Królowie (Tibianus, Królowa Carlin) do 1 hp
@down tak... a niektórzy wolą krzyczeć "kil mi aj hew krołn set!!!" i atakują wszystkich :p |
Ludzie często korzystają z tego żeby się zrookować.
|
teraz zaraża cię ogniem, a kiedyś było tak, że spuszczał cię do 1hp :D
|
Tym sposobem da sie fajnie zarobic
Idziesz do carlin z jakims noobkiem, mowisz zeby powiedzial "fag key" np. jakis quest, a ze jest 2 straznikow to go jedzie do 1 hp, potem jakas runka i koles lezy :P |
LLAAAA ameryke odkryliscie tym sposobem w 1 tydzien kilkoma harami zabilem z 50 osob ;p ale glupi bo jak uiekasz z pk to wyzlaza ci wieksze lvle i cie ciskaja i dupa z kaski
bo dobre chlopaki reprezentuja jp |
Cytuj:
|
Tyle, że jak napiszesz do króla "hi" to obydwaj strażnicy mówią:
15:49 Harsky: MIND YOUR MANNERS COMMONER! To address the king greet with his title! 15:49 Stutch: MIND YOUR MANNERS COMMONER! To address the king greet with his title! i nie reagują na przekleństwa. |
szkoda tylko że cie nie zabił ;) przynajmniej ktoś mial by loot :]
|
podejdziesz do strażnika/strażniczki i przywitasz się a następnie powiesz jakiś wulgaryzm to on cie podpali i otruje i coś tam jeszcze (chyba zada hita za 50 czy coś w tym stylu)
|
Ja dam ssa na dowód że fuck do 1 hp8o
http://i244.photobucket.com/albums/g...chu_l/fuck.jpg Niuchwycilem momentu kiedy strzelili xP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |