![]() |
Sorcerer 18 lvl m lvl 12 (Facc)
Mam sorca (wiem że słaby m lvl ale mi się nie chcę go dobijać bo tracę czas. Chodzi mi o takie miejsce gdzie są dwarfy i roty lub same roty i odwrotnie. I moja jedna zasada jest taka że chodzi mi o miejsce gdzie nikt nie zluruje nic silnego. Chodzi o to żeby nie było nic silniejszego od tych 2 potworków. Bo ostatnio noob mi zlurował 2 solidy i deanołem
|
SZUUUUUKAAAAJ!! TO NIE BOLI...
Roty: Fibula Dwarfy: Kopalnie dwarfów koło kazo piętro: -1 -2 (Są tam też roty) |
Jak wyżej ;), ewentualnie molts :confused: to po 1, a po 2 to PORADNIKI !!!!:cup:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@temat Jeśli masz odpowiednie umiejętności i trochę kasy to spróbować możesz nawet na poh. Na samych cyklopach i slimach. |
chyba napisal ze ewentualnie molts...
@roty venore i kolo ef polecam |
fibula - same rooty + kilka tych lepszych ale to nie padniesz od tego..
|
Cytuj:
@Topic Jak Cie tak soldy potraktowały to lepiej w ogóle nie exp xd. @down To ciekawe gdzie griffin shield quest wykonalem ;< Motls to Motls, raczej rzadne dusze nie biegaja z trollami xd |
@Up
Nigdy tam nie byłeś, mu chodziło o tunele przed wejściem do głównego labiryntu... |
poleceam rotworymy kolo venore i jak jest kazo to kopalnia jak sie idzie na crus helm qest i tam na poziomie hyba -2 jest taki korytarz w ksztalcie paska i tam tylko roty sa i dwarfy i nic wiencej:cup::kat::kat:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |