![]() |
Ghazbaran na Lucerze.
Jak w tytule. Chociaż filmik dość długi myślę że warto obejrzeć.
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=21223 |
NIce loot kto go dostał ??
|
widac, ze filmik ogladales cwaniaczku.... >.< n/c a dlaczego to mówie??
bo w koncu go nie ubili.... zostawili go na redzie, ale nie mial juz kto bloczyc, ssa sie skonczylo i jak koles zebral hita za 2,5k to zrezygnowali... <- spoil |
w0w, aż dziwne, że .rec
popieram spoil Un$i'ego, ale ogólnie wyniosłem takie wrażenie, że BR nie myślą.. (jakby to nowe było...) fajnie jak blocker dostał za 1985 i poległ na cepa:D albo potem za 4367 jakiś ms^^ <SPOIL podsumowanie: żal.br Pzdr.. :] @edit troche zespoilowałem ;D |
Cytuj:
Nie oglądasz żadnych filmików na forum i wystawiasz komenty. S*******aj :cup:. |
ta br nie mysla. 1 z blokerow byl polak ,,Sir Gimli'' niestety polegl ;x
a BR rzondzom tym serfem to czeba cieu ich slochac |
Filmik jak filmik 220+ ek dopiero moze probowac z sporym zapasem ssa inaczej nie widze sensu sie tam pchac.
|
19:25 Kamara'da [89]: ohh my fucking cooock
'demon gogogogogo' A saincik hita na przywitanie 2,1k hp i gleba :) pr0 |
Lipa troszke, hehe :D
|
Ciency są ? to było około 22 , a więc większości polaków nie było , i nie było brów którzy praktycznie dominują na servie ,nie było również Lucerara 237ek , wiec sie nie dziw ze gimli tego nie bloknal , zuzyl 50 ssa , i 20 might ringów , które musiał kupić w między czasie jak szedł go bloczyć , a na koniec jeszcze padl , dostał combo z full hp na black red za 2700~ . I jeszcze raz coś powiedz ze "ciency są" to zapraszam na lucere i zobaczysz jak jest fajnie grać wśród PA brów ; ) pzdr
|
Cytuj:
|
@up
na erig wyswietlil se 2 razy z rzedu poniewaz pojawil sie przed 24 i zbierali sie do 3 I zwroc uwage na to ze jest pewna roznica czasowa pomiedzy br a pl wiec gimli(polak?) blokowal go o 3 nad ranem |
Hail Br team _/
(bez żadnych rasistowskich podtekstów) |
Łatwiej na tym serwie spotkać Ghazbarana niż GMa, lol.
|
Tak jak na każdym <lol>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |