![]() |
Ramoa by 57ed 70k/h~
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=13556207537608775087
Muszę przyznać że niezły tam exp jest. Umarlaki rox |
taa...
nie no nie ma sie co czepiac, exp ladny, jak na taki lvl, tylko czemu na poczatku mana shielda wrzuciles? |
@up
Złego hotkeya nacisnąłem;/ A co do samego expu staram się omijać dolną część Ramoy bo są tam water elementale a słyszałem że robią potężne combo więc wole ich unikać. Pozdro i zapraszam do oglądania, komętowania |
70k/h na ramonie to mało jak na druida/sorca
|
Tak wiem że nie zbyt dużo. Dziś postanowiłem zabrać plecak run avalanche i zauważyłem że ciągne tam coś w okolicach 100k/h
|
@raven
Wcale nie tak malo zwazajac ze byl tam w nocy = slabszy resp. Water elementale rzeczywiscie maja niezle kombo (raz na GS island kumpel 65ek wpadl do dziury i i zlozyl sie na combo od 2 water elem. i Pinchera Scouta). A tam nieostroznie chodzac mozna zlurowac nawet 2 albo 3 pewein nie jestem. Wiec omijaj dół szerokim łukiem. A jak podlvlujesz to polecam podziemia (crypty, vampy, necro, bb), mnie tam fajnie dropuje vampki i bohy a i exp nie gorszy niz na powierzchni :PP |
13:08 Daff Coru [110]: ja akurat bota nie uzywam
13:08 Daff Coru [110]: ale tak do 60 vll botowalem hehe;] co do filmu to niezły exp, aczkolwiek biegając z 2/3hp i 200 mp trochę łatwo się tam złożyć]; |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mozna prosic o rehosta? :P
|
Cytuj:
Całkiem fajny exp... |
niech ktoś da rehosta na tibicam bo z tego linku plik został usunięty
|
Niestety ale usunąłem filmik z kompa. Jeśli ktoś pobrał i jeszcze nie usunął to proszę o wstawienie go tutaj.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |