![]() |
Hiberna PK (ivul)
Troche długi. Widać pare akcji w jednej zlamiliśmy strasznie ale nie jest źle. Loot zobaczycie jaki ;)
Filmik na speedy share. ***********.com/114696190.html Enjoy. |
dziwne troche, bo plik nie ma zadnego rozszerzenia. Ani .rec ani. cam... dla pewnosci przeskanuje jottim...
@Edit: Jotti nic nie wykrył, bym wzucił screena ale imageshack nie odpowiada, a na fotosiku nie mam konta... zaraz zobaczymy co to za ziolko @Edit2: najnormalniejszy w swiecie film, objerze i dam komenta.. btw ma rozszezrzenie .rec... trzeba samemu dopisac ofc @edit3: no przynajmniej cos macie z tego pk... ale jak to osoby w wieku 15 +- lat... zero organizacji... rzucaja miesem na prawo i lewo, juz nie powiem co w ten sposob pokazujac... ogolnie filmik sredni |
hahaha "duzo fragow" jak dal mnie byl 1 frag godny uwagi reszta jakies low i wieksza czesc filmu pokazuje jak zabijac wszekliego rodzaju dwarfy w team 10+ osob -.- filnik dno nie polecam
|
Cytuj:
Co do rzucania mięsem no było tego ale zeby odrazu bluzgać ?? SPojrz na siebie i pogadamy ;) |
zal.. jestem na filmie>.<
umieszczanie kogos na filmie bez jego zgody grozi odpowiedzialnoscia karna w postaci grzywny o wysokosci 1cc. :p Film dno... Pzdr.~ Bolcomaster |
Jak mam to ściągnąc ???
Patrzę i samolotów nie ma co jest ??? |
Cytuj:
Na jednym z nich będzie napisane "download". Musisz w niego trafić klawiaturą. Później to już rutyna... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |