![]() |
Ancient Scarabs
Powiem wam że właśnie skończyłem expić moim 45 pallem (skille 75/59) na wyżej wymienionych potworkach. Exp jest ZACZEPISTY! tylko mam jeden problem, za dużo many schodzi na exurki, bo te pieprzo*e scaraby zbyt często mnie paraliżują (i na jego niwelowanie tyle many marnuje). Gdyby nie to wychodził bym na spory plus, a tak jest ledwo, ledwo. Znacie jakiś dobry sposób na rozwiązanie tego problemu?
P.S. Tak, nie mogę spać xD |
Nie uzywaj many na exurki? Z drugiej strony bedziesz mial waste bo jak Cie sparalizuja to podejda...=S
btw moze akurat byles na jakiejs jaskini z wnerwionymi asami, sproboj gdzies indziej moze tyle many nie bedziesz schodzic... |
Mógłby mi ktoś przedstawić jak dojść na AS?
|
a mógłbyś se poszukać ?
|
Wybaczcie, że zapytam w temacie kogoś innego, ale myślę, że lepiej zapytać tutaj niz w nowym topicu:)
35 ED, 39mlvl, ancienty z summonem(-ami), czy lepiej bez? I ile Ancient Scarab potrafi walnąć z meele? Nie orientuję się za bardzo w jego hitach po updacie 8.0+... |
Bez summonów, bo będą padać zbyt czesto.
Biegasz z hailstormem i exori flam. Lurujesz ASa do schodów cały czas bijac + exura jesli paraliż, wtedy albo biegasz dookoła schodów, albo up & down (z flama) albo jeśli sie czujesz na siłach to face to face. Nie wiem ile AS bije z melee, ale oprocz tego ma dodatkowy atak z trucizny, do jakichś 150 dmg. Po prostu wrzucasz co masz z terra seta, silver amulet bardzo pomoże i exura jeśli masz poniżej 300 hp. To raczej bezpieczna granica, długo expilem tam swoim druidem i max co wyrwałem to jest 289 dmg (melee + poison hit). Goodluck. |
I uważaj na paraliż który rzuca bardzo często, przez co nie możliwe było expienie na nich moim palkiem ze spearami xD.
|
Chciałem spróbować właśnie, na acientach. Mam 38 ms (36 m lvl sux), i niewiem czy można już próbować ( jak tak to jakie taktyki /zalecenia/ co wziąć / którą dziure polecacie?), jak nie to zaczne na 45 lvl'u.
|
Exura zawsze w pogotowiu , As moze walnac melle do 240+100+ z trutki wiec warto sie strzec:P i miec exura vite w pogotowiu.
|
Cytuj:
PO ostatnim update wystarczajaco silnym czarem jest "EXURA",a w przypadku dwoch ASOW w stuprocentach wystarcza "exura gran" Ja biłem na 36 ED Asy i czasem z trzema asami latalem w kółko,używając tylko exura gran w przypadku uderzenia z mele. |
Cytuj:
Chyba ze z utamo latałes i z fireball biles |
Cytuj:
|
z czego waliles ? i jakie hity byly ?
|
Ja mam 51 lvl/ 46 mlvl i bez problemu expie na ancient scarabach. Woi + exori flam w zupełności wystarczy. Faktycznie dużo many schodzi na paraliż + mocniejsze trucizny. No i czasem wejdzie duże combo. Na lvlach o które pytacie nie radze jeszcze iść na scaraby. Minimalny poziom na którym widziałem SENSOWNEGO tibicam'a z as'ów to 44 ed. Ale i tak należy uważać bo od więcej niż jednego przez sekundę nieuwagi można uderzyć o glebę...
A polecam dziurę na zachód od Ank. Cytuj:
Btw @topic Jak ja sorcem na plus wychodze to nie wiem jak ty swoim pallem waste możesz mieć xDDD |
Cytuj:
Na 10bp manasów,gdzieś tak 6k w kasie,a reszta to coiny,czy plate armory. |
Cytuj:
|
na 40 lvl mozna spokojnie isc ale na AS po prawej stronie od miasta bo jedynie tam praktycznie nie wyskakują po 2 , a innych jaskiniach a jest ich 4 jest raczej bardziej hardkorowo jednak 70 ms~ mozna robic 80k/h
z profitem dla palkow raczej bym odmawial AS bo zbyt dlugo sie je bije ze spearkow ;) sa lepsze expowiska dla owej profesji powodzenia ;) PS troche przesadziles ze sobie spokojnie latasz z 3 AS'ami 36 ED bo na tym lvlu moze ciebie jeden na kombo sciagnac ;) a jak sie biega z 3 to non stop dostajesz paraliza wiec bajeczek prosze tutaj nie opowiadaj |
Cytuj:
ale ja pisałem,że uciekalem w kółko wokół schodów... Poza tym jakbym miał takiego chara,to z chęcią bym nagrał film dla Ciebie,nuubasku. Niestety poszedł Druidzik na allegro. |
od 45lvl mozna zaczynac... ale lurowac po jednym, dwa to jest zbyt duzo i oczywiscie bohy musza byc bo haste czesto wala
combo dostalem na 48lvl i sie zwinolem:D nie wiem nawet ile ale gdzies z 320, ale mialem zonk:confused: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |