Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   ghazbaran (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163822)

Thuygioshok 01-02-2008 11:57

ghazbaran

10:49 An ancient evil is awakening in the mines beneath Hrodmir.

Mumin121 01-02-2008 12:04

No i? lawlalwlalwl

Arack 01-02-2008 12:09

wez jajo puknij sie w leb bys sie przynajmniej rozpisal;p

Thuygioshok 01-02-2008 12:12

dobra juz mozesz isc na furore.

sprawa wyglada tak, iz jest u nas ghazbaran, wiekszosc hlvli offline, wiec raczej zniknieco jeszcze wiecej pisac? nooby po polsku spamuja na game chat "pomo help ghazbaran"

Arack 01-02-2008 12:14

@up i tak to mialo mniej wiecej wyglodac a nie ;p

Rycerski Cinek 01-02-2008 13:25

:p Lootnijcie mi nagrode pocieszenia...

Picinhoxs 01-02-2008 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arack (Post 1874219)
@up i tak to mialo mniej wiecej wyglodac a nie ;p

Tak tak moze bys opocil nasze forum i poszedl sobie na furore?

PS: Jak udalo ci sie wbic az 18lv ;s?

Medivh Shady 01-02-2008 19:57

i znowu nikt nie chcial na bosa isc ;/

Poll 05-02-2008 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1875065)
i znowu nikt nie chcial na bosa isc ;/

bo sie bali że dedną i stracą level,i potem trzeba będzie odrabaić,po chuj im te lvle to ja nie wiem;p.nie w tym tkwi przyjemnośc z gry!eh

Dider 05-02-2008 12:39

Dlaczego Nie Posli Bali Sie?????????????

Adow Adan 06-02-2008 12:46

Nie rozumiem Arcani , mogli isc tylko po to zeby fotke sobie pstryknac. Na Honerze byl Ghazbaran - poszli w 10 osob , padli bo padli ale walczyli. Byl Ferumbrass poszli w 15 , przezylo 5~osob , i tez padli ale przynajmniej nie bali sie pójsc.

Na Arcanii poszli na Morga i co? Padli ok - walczyli . Na Ferdka nie poszli bo niby ekipy nie bylo(?) (a bedka o 3 budzili na morga). Ok , Orsha pokonaliscie , bo byl Thouri , gdyby go nie bylo to byscie nie poszli bo "nie bylo blokera".

XCzarnyX 06-02-2008 15:21

@Up

Wez sie koles nie wypowiadaj tylko wyjebuj na swoj swiat , a nie pierdolisz glupoty. Nikt na twoj jebniety swiat nie wchodzi ?

Adow Adan 06-02-2008 16:04

@up

Idioto to ze mam napisane <<< Honera , to nie znaczy ze gram tylko na honerze wiec takie zbedne komentarze jak przed chwila , zostaw tylko sobie.

gigoro 06-02-2008 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1883991)
Nie rozumiem Arcani , mogli isc tylko po to zeby fotke sobie pstryknac. Na Honerze byl Ghazbaran - poszli w 10 osob , padli bo padli ale walczyli. Byl Ferumbrass poszli w 15 , przezylo 5~osob , i tez padli ale przynajmniej nie bali sie pójsc.

Na Arcanii poszli na Morga i co? Padli ok - walczyli . Na Ferdka nie poszli bo niby ekipy nie bylo(?) (a bedka o 3 budzili na morga). Ok , Orsha pokonaliscie , bo byl Thouri , gdyby go nie bylo to byscie nie poszli bo "nie bylo blokera".

Pierdolisz glupoty, Na Morga wszyscy padli bo mieli debuga, na ferumbrasa nikt nie poszedl bo byla wojna, a na Orsha bylo jeszcze 4 chetnych innych blokerow. Nie wypowiadaj sie bo mnie w*****aja juz Twoje wypowiedzi, gowno wiesz a zachowujesz sie jakbys zjadl wszystkoe rozumy.

eloelomurarz89520 06-02-2008 16:40

Chcialbym dodac ze to juz 2 pojawienie sie ghazbarana na Arcani wiec jaki byl powod nie zjawienia sie ekipy za pierwszym razem?:)
I ostatnie nie rozumiem niektorych poniewaz wiekszosc h-lvli widzi sens daleszej gry tylko po to zeby zmierzyc sie z bossem (jak sie pojawi) i go pokonac (oczywiscie z ekipa) ale to ich chary i ich decyzja wola w tym czasie bic frosty czy inne gady to niech sobie bija:D

Adow Adan 06-02-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1884274)
Pierdolisz glupoty, Na Morga wszyscy padli bo mieli debuga, na ferumbrasa nikt nie poszedl bo byla wojna, a na Orsha bylo jeszcze 4 chetnych innych blokerow. Nie wypowiadaj sie bo mnie w*****aja juz Twoje wypowiedzi, gowno wiesz a zachowujesz sie jakbys zjadl wszystkoe rozumy.

Taa , a bedu mial 2x debuga? Dziwny zbieg okolicznosci ... Wiesz , co jak co ale na orsha jakos poszlo masa ludu bez wzgledu na to czy ma byc niedlugo wojna wiec na Ferdka tez mogliscie isc.

@Up

dokladnie , ale panowie z De Pe eF Te , wiedza wszystko lepiej i jak ktos ich obmawia to zaczynaja wymówki wymyslac.

Tylko Winny sie Tlumaczy

gigoro 06-02-2008 21:53

@Miki Montana
Wooops,

Post Reported
Thank you for reporting the post.

Cos mi sie Twojego reportnelo na forum Arcanii :/

Adow Adan 07-02-2008 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1884937)
@Miki Montana
Wooops,

Post Reported
Thank you for reporting the post.

Cos mi sie Twojego reportnelo na forum Arcanii :/

Ahaha , tu sa wieksze pieski niz w Policji ... Szkoda ze nie ma bana na 1 tydzien :/ przynajmniej bym nie martwil sie czy lognac sie na tibie czy nie ;P .

Na przyszlosc , rób tak dalej to daleko zajedziesz :] (mnie mozesz do woli raportowac).

Doom Terror 07-02-2008 00:37

auehauehauehau XD ale herezje

nie wiem kto tam pisal o wojnie,ale nie bedzie bo miedzy dpft a kim niby? pfff

gigoro - sprawdz prywatne wiadomosci jak mozesz~

kamsz 07-02-2008 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1883991)

(cut, masa smieci jaka to honera nie jest~)

pragne powiadomic pana z honery ktory najwidoczniej gowno wie, ze w czasie gdy byl orsh gotowosc do blokowania wyrazil nawet knight'kamos ;] ktory kitke wyjebal

i co z tego, ze by poszli i padli? skoro widza, ze nie maja szans to trzeba byc banda debila (hello honera) zeby pojsc i sobie 'pasc'

jak bede chcial pasc to pojde na raty ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58.