![]() |
Troche orc fortres..
Troche na opkolo orc fortres..
Nie w srodku :P tam za duzy resp:P www.republika.pl/pietro/orc for.rec - prosze skopiowac i wklejić w pasku adresu poniewaz nazwa jest przedzielona spacjom... comment plx :P |
ty no weź podaj normalnie link jakby ci backspace czy delete wycieło z klawiatury ! skopiowałem i błąd nie ma tego pliku. nie dość, że edytowany, to jeszcze błąd, to jeszcze błąd który sam widzisz a poprawić ci sie nie chce !!
|
Ok's w8 zara to zrobie
|
Jak to nie działa ?? U mnie wszystko w porządku. Filmiku jeszcze nie obejrzałem ale zrecenzuje jak obejrze. Wystarczy zaznaczyć wszystko razem z for.rec i wszystko zadziała (^.^)
|
Ok
www.republika.pl/pietro/orcfortres.rec zrobiony ;/
|
Obejrzałem w całości. Całkiem niezły ale. Jak sam przyznałeś w jednym momencie (bez obrazy) czasami wiało nudą, a poza tym moim zdaniem pierwsze 10min było zbędne. Poza tym wszystko ok.
|
Ok zacznijmy..... Filmik całkiem całkiem, ale ujeła mnie w nim jedan rzecz
Ten pan z bordową kurteczką, szarymi legsami, ze skinem palka, z trójczłonową nazwą...Knight.... Naprawde ma seksowny skin i jest naprawde spoko koleś pomimo niskiego lvlu lał guardy nienagannie i w ogóle był super..........Z pozdrowieniami Guard of night<hahaha><lol> P.S to naprawde ja guard of night co nie że ładnie wyszedłem?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:57. |