![]() |
ek demon?
spotkałem dzisiaj okolu 3 ek wyglądali jak demony i jeszcze pala co wyglądał jak orc warior, podobno można to kupić w veno po 1,5k wiecie coś o tym??
|
ta jest taki npc w venore ktury wygloda jak grazhbaran u niego mozna kupic akurat ja kombinuje 1,5 k;p
|
Możesz powiedzieć coś więcej, jak sie kupuje < co powiedzieć >
i jak to działa ,ile czasu itd. |
Dziaj w Port hope kilku gosci w tym chodzilo.
Powiedzieli ze dziala 1 dzien, a przebranie wygloda jak zloty worek! |
Ja Gram Akurat na Eterni i mam outfit Behemota ... :)) wszystko praktycznie masz opisane na www.tibia.pl ale podpowiem Ci
Musisz isc do npc Stan w Venore http://tibia.pl/earth.php?x=32947&y=32105&z=6&q=20.74 i jak chcesz miec jeden z tych kostiomow ; Zmienia losowo w Dwarf Guard, Dworc Voodoomaster, Minotaur Mage, Orc Warrior lub Pirate Cutthroat to piszesz do npc Stana hi>Common>yes To kosztuje 500gp dostajesz baga i naciskasz na Niego i znika Ci kostiom jesli chcesz miec jeden z tych kostiomow Zmienia losowo w Banshee, Diabolic Imp, Frost Giant, Lich lub Quara Hydromancer piszesz do Stana hi>Uncommon>yes To kosztuje 1000gp dostajesz baga i naciskasz na Niego i znika Ci kostiom jesli chcesz miec jeden z tych kostiomow Behemoth, Demon, Juggernaut, Rahemos lub Serpent Spawn piszesz do Stana hi>deluxe>yes To kosztuje 1500gp dostajesz baga i naciskasz na Niego i znika Ci kostiom Poza tym można u niego zakupić również, znane wam z poprzedniego roku, Party Trumpet (80 gp) i Party Hat (600 gp). Szybkim sposobem na pozbycie się przebrania jest wejście do wody. Event potrwa do końca miesiąca. Życzę miłej zabawy! P.S Kostióm bedzie się trzymac miesiac na postaci poniewaz zabawa w karnawał konczy sie za miesiac :)) Pozdrawiam |
a tak naprawde ile to trwa??? podobno 1 miesiac
|
jestem rozgoryczony :/ kupiłem 3 deluxe ;/ ... i 3 razy trafil mi sie behemot ;/ ... a ja chcialem demona..masakra..:baby:
|
Mozna to kupic w venore a stracic to ubranko mozna najszybciej wejsc do wody albo poczekac do konca miesiaca.
|
Cytuj:
|
a wiecie czy w thais nie ma czegoś takiego ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
..........
|
dodam jeszcze , ze jak potwor cie zamieni , np ice witch w balwana to rowniez tracisz ten outfit ;d
|
Npc w veno za 1,5k moze cie zamienic w juggernauta demona i inne stworki poczytaj na tibia.pl
|
Nie wiem jak wy ale ja po 5 h straciłem outfith demona a na pozbycie sie go szybciej to jest pełno np utana vid utevo res ina "assassin lub wejscie do wody tam gdzie sa baseny
|
Cytuj:
|
"Jak można przeczytać na oficjalnej stronie gry wiele państw obchodzi w lutym karnawał. Autorzy gry postanowili wprowadzić ten zwyczaj również w Tibii. NPC Stan w Venore (znajduje się tutaj) sprzedaje kostiumy potworów:
1. Common Costume - kosztuje 500 gp Zmienia losowo w Dwarf Guard, Dworc Voodoomaster, Minotaur Mage, Orc Warrior lub Pirate Cutthroat 2. Uncommon Costume - kosztuje 1000 gp Zmienia losowo w Banshee, Diabolic Imp, Frost Giant, Lich lub Quara Hydromancer 3. Deluxe Costume - kosztuje 1500 gp Zmienia losowo w Behemoth, Demon, Juggernaut, Rahemos lub Serpent Spawn Poza tym można u niego zakupić również, znane wam z poprzedniego roku, Party Trumpet (80 gp) i Party Hat (600 gp). Szybkim sposobem na pozbycie się przebrania jest wejście do wody. Event potrwa do końca miesiąca. Życzymy miłej zabawy!" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |