![]() |
Karnawał w Tibii
Jak można przeczytać na oficjalnej stronie gry wiele państw obchodzi w lutym karnawał. Autorzy gry postanowili wprowadzić ten zwyczaj również w Tibii. NPC Stan w Venore (znajduje się tutaj) sprzedaje kostiumy potworów:
Poza tym można u niego zakupić również, znane wam z poprzedniego roku, Party Trumpet (80 gp) i Party Hat (600 gp). Szybkim sposobem na pozbycie się przebrania jest wejście do wody. Event potrwa do końca miesiąca. Życzymy miłej zabawy! |
Fajnie. A takie pytanie na ile będą te stroje nieskończoność chyba nie czy do końca miesiąca??
@edit Trzeba to oblać tibijskim piwem xD |
Cytuj:
no wlasnie jak dlugo bo tak to bez sensu wydawac te 1,5k aff |
już naprawdę nie mają czego wymyślać lol
|
niech oni najpierw zlikwiduja lagi
|
Juz widze te zadowolone miny dzieci z carlin... ale co zrobic, w koncu to tez sa gracze ;)
|
Cytuj:
@topic pomysł dobry, oby więcej takich mini eventów. |
Cytuj:
|
Co kraj to obyczaj ;).
|
Po pierwsze w tym temacie bylo napisane ze event potrwa do konca miesiaca a tu wyskakuja z pytaniami:
-A takie pytanie na ile będą te stroje nieskończoność chyba nie czy do końca miesiąca?? -no wlasnie jak dlugo bo tak to bez sensu wydawac te 1,5k aff Po drugie jeśli macie laggi to tylko i wyłącznie wasza wina wiec po co takie cos: -niech oni najpierw zlikwiduja lagi |
Pomysł fajny. Ja niestety nie wezne w tym udziału bo nie dawno założyłem nową postać i mam tylko 2.8 k :P
|
Nie wiem na co to komu , lepiej niech sie zajma problemami , w których masa ludzi sie podpisuje(od tyg. ciagle kicki). Mam troche kasy , ale nie wiem po co komu zamieniac sie w demona /innego monstera. Jezeli chcieli by cos dodac na karnawal to mogli wymyslec jakis nowy outfit za 10k out + 20k i 50k 2x addon , a nie jakies stwory.
|
W depo w venore, na każdym z polskich światów roi się od 8 lvl'ów w strojach demona... Depo rodem z OTS o niskim poziomie. O dziwo do carlin nie dotarła jeszcze fala przebieranek, ale to tylko kwestia czasu...
|
Fajnie i ciekaw jestem ile takie cuś będzie trwać.
|
Czy to jest dla pacc???
Czy kostiumy sa dla ludzi z pacc czy free acount tez moze to kupic???pozdrawiam
|
Cytuj:
|
niemoge kupić deluxe costium....
|
kupilem wersje Deluxe i dostalem Behemota:d ale bardzo nie wygodny bo jest za duzy:P
|
A ja tam nie będę żyła i zaraz skacze do Veno kupić sobie jakiś garniak xD Nawet fajny pomysł, ale niektórzy muszą sobie ponarzekać...
@ Juggernaut, a chciałem faraona xD P.S. 1,5k to nie tak dużo nie przesadzajcie, dla mnie to jakieś 5-10 Arcainstów, a dosłownie Holly Orchid, których po 1h huncie na Elf Fortess mam 1-3. |
fajna sprawa ale mogli by ze wybierasz se jakim chcesz byc monsterem , probowalem trafic na faraona wydalem kilka k a pozniej na banshee i nic
zostalem demonem kturego zlikwidowalem , tez mi wielka zabawa wydac 6k+ nie na to co by sie chcialo a pozatym pozniej byl mass kick i juz 4 godzine sie wbic nie moge , lepiej by cos z tym zrobili |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |