![]() |
Nowy członek Triangle of Terror!
Według mnie NPC Stan u którego możemy kupować stroje karnawałowe; jest przebrany w grafikę nowego członka Triangle of Terror!
http://img221.imageshack.us/img221/4020/gmfd8.th.jpg @BTW, ten GM próbował go rozgryźć xD |
Omg... to npc od strojow... zadno triangle, jak by byl z triangle juz bys nie zyl xD
|
Nie rozumiesz mnie, chodzi mi o to że CipSoft przygotował już grafikę tego członka! Czyli teoretycznie można spodziewać się jego nadejścia :P.
|
A może... Zagadaj do tego npc, i dowiedz się czegoś więcej, a nie piszesz bzdurne tematy? ;\
|
Skad to wiesz? GM ci powiedzial???
A tak nawiasem triange of terro to chyba jest: Orshabaal Morgaroth Ghzabaran ? Żaden z nich nie jest z ruthless więc? |
@up nie ta trójka to:
[MONSTER]Morgaroth[/MONSTER] [MONSTER]Ghazbaran[/MONSTER] [MONSTER]Zoralurk[/MONSTER] ten widziany tylko na test serwererze. na tibia.pl nie ma go, ale na TibiaWiki jest |
Takie eq i bez aola? :o daj mi swój name.
Co do tematu to bardzo możliwe może wyjdzie coś takiego w bliskim czasie. Jak narazie Morgaroth jest nie pokonany. :) |
Cytuj:
|
Do tej grupy należą:
* Morgaroth, * Ghazbaran, * Zoralurk Zoralurk jest znany tylko z test servera. Dwa pozostałe demony mają podobną do siebie grafikę tylko o różnych kolorach. Ten którego przedstawiłem ma te same "kształty" wiem wywnioskowałem że to jest ten trzeci. NPC ani GM nic na ten temat nie wiedzą xD. |
To tylko odpicowana grafika npcka od sprzedawania strojów. Nie widzę podstaw do tego, aby potwór przebrany za takie coś należał do triangle of terror (bo taki pewnie nie istnieje), nie wiem o co tyle szumu.
|
ale odkrycie wiadomo ze to on GM Draconian On Nerana tez prubuje cos go rozgrysc juz prawie cos z nim gada o tym widzalem moze w ten karnawal zaatakuje GM tez tak mysli ale bylo by fajnie :D moze drugim harem go bede blokowac :) mozliwe mam 133 ek :D .
|
Zobaczcie w tibia spr. Do tego outa jest nakładka. Więc nowy członek triangle czy jak im tam może być równie dobrze różowy.
|
Cytuj:
|
jak sie gada??
nie wiem jak sie gada ze Stanem jak chce kupic kostium pliss ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |