Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Kina (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163918)

Xiaczek 01-02-2008 22:50

Kina

No to lecimy:
58 kina, 69/65 (spoczko bije dragi a gs leci na 4-5 strong pocow wiec tak zle nie jest) mystic blade, dsm,k legi, demonka, rh, p amulet, bohy, 6 mlev, facc.
Gdzie w expie szybko 60lev?? Chodzi mi o to zeby bic 30-40k expa na godzine. D lair odpada bo za duzo ludzi. Moze byc waste, ale nie jakies ogromne, ale najlepiej zeby sie zwracalo. Do tej pory expilem na dc -2 ladny exp ale troche nudny :D of tez nudny a guardy hujowe, na efie raczej tyle nie wyciagne a mintwalin odpada wogule :D Wiem wiem w sumie wymienilem chyba wszystkie expowiska ale nic :D mam postmana. Aaa jest jeszcze ten tomb dla facc, tam tez bylem, nawet fajnie. Doradzcie mi jaka miejscowa jest najlepsza. Nie mowcie doskiluj albo cos bo i tak tego nie zrobie.

Vlad Dracula 01-02-2008 22:54

Wszystkie najsensowniejsze expowiska wyeliminowałeś (mówie tu o FE i Dragon Lair) więc raczej nikt Ci nie doradzi lepiej, jak pasuje ci tracić sporo potionów to możesz spróbować POH ale raczej duże waste ale exp duży.
Pozdro.
#EDIT
No demona to chyba jeszcze za wcześnie na jego lvl i skille (myślę o warlockach)

poreda 01-02-2008 23:04

Stary, ty wymieniłeś wszystkie expowiska dla FACC 50+, pomijając tylko Demonie i Hellgate o.o

Jeżeli ci nic nie pasuje, to qp pacc, wtedy problemów nie będzie ;)

Xiaczek 01-02-2008 23:22

Napisalem pod koniec: Ktore z tych expowisk jak cos bedzie najkorzystniejsze. Panowie ruszac bankami :D

FarowRime 01-02-2008 23:30

Hmm, najlepszy exp to będzie w tych "tombach", ale musisz też dragi klepać, są tam, pod najniższym poziomem. Możesz też spróbować D lair w venore, ale zapewnie będzie zajęte, poza tym waste :S na tych tombach bedziesz pieniążki do depo przynosił, z pewnością, ale nie wiem, ile potów Ci zejdzie :S expilem tam pallem, to tak 35 expa/h wychodziło, naturalnie razem z tymi dragami.

Xiaczek 01-02-2008 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FarowRime (Post 1875565)
tak 35 expa/h wychodziło, naturalnie razem z tymi dragami.

Niee, 35 expa na godzine to nie, tak to ja wole sobie nawet raty bic bedzie mi lepiej wychodzilo;p Dajcie jeszcze jakies propozycje jutro sobie poczytam. ;p

poreda 02-02-2008 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xiaczek (Post 1875543)
Napisalem pod koniec: Ktore z tych expowisk jak cos bedzie najkorzystniejsze. Panowie ruszac bankami :D

Hmm.. Mint, DC, OF. :>

Pomocny Murzyn 02-02-2008 00:22

Deep Fibula

silax 02-02-2008 10:45

Ja bym nie grał z takimi skillami:( na 30 miałem lepsze i powiem ci tak doskilluj albo nie graj:]

Wylansowany 02-02-2008 10:56

Najpierw doskiluj do 70/70, a jak inni powiedzieli wymieniłeś praktycznie wszystkie miejscówki dla FACC oprócz MotLS i Hellgate. Wszędzie da się dla ciebie expić przyjemnie, więc wystarczy się zdecydować ;)

@Soul's
Ja nie powtarzałem miejscówek po innych, tylko mówiłem, że wystarczy się zdecydować, bo wszędzie mozy być OK. W tym jest różnica.

Kaver13 02-02-2008 11:14

Takiego knighta bez eq bym nawet za 10 zl nie kupil, wiec lepiej posklac. A jak chodzi o exp to of oczywiscie jesli chcesz mniejsze waste i mniejszy exp to staraj sie bic tylko zerki, szamany, warriory i unikac leaderow.

Soul's 02-02-2008 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 1876056)
Najpierw doskiluj do 70/70, a jak inni powiedzieli wymieniłeś praktycznie wszystkie miejscówki dla FACC oprócz MotLS i Hellgate. Wszędzie da się dla ciebie expić przyjemnie, więc wystarczy się zdecydować ;)

Nie powtarzaj jak inni i w dodatku tych samych expowisk. Czy wymienił OF? Guardy? Deep Fibule? Amki? Zamek koło AB?

Aqis 02-02-2008 11:27

dwaf guardy a na pacc stone tomba.

Tiger437u 02-02-2008 12:08

Na Dwarfach chyba będzie ci się nudzić ;)
Więc idź na Tomby lub na PoH ale jak już mówili to będziesz mieć waste :(

Xiaczek 02-02-2008 19:37

Zal.Br. Panowie wy sie kurwa zachowujecie gorzej od dzieci... Nie potraficie czytac!!?? huj wam do moich skilli musze szybko wbic 60lev a reszta huj was obchodzi. Huj mnie to ze nie kupil bys takiego hara, ale ja nim gram i sami se kurwa poskullujcie. Zal a nie kurwa pomoc w 80%. Nabijac posty wy*******ac na inne tematy.

Do zamkniecia!!!!!!!!111

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32.