Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sen... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163947)

Pisay_666 02-02-2008 09:24

Sen...

W wieku 6 lat, miałem taki otóż sen:
Jestem ja, jest pare innych osób i wszyscy siedzimy w drewnianym domu. Była choinka, były prezenty... poznałem że to święta. Spędziłem je z tymi osobami, co tam były i bardzo fajnie je spędziłem, ale się potem obudziłem.

W wieku 9-10 lat, miałem coś podobnego:
Tym razem jestem tylko ja. Zamiast czegoś takiego jak wyżej, po prostu byłem "ludzikiem" w jakiejś grze. Wskoczyłem do klatki z hienami, ludzik padł i się obudziłem.
Zapomniałem wspomnieć: Obok tych hien, był ten sam dom w którym byłem w pierwszym śnie.

W wieku 11 lat, było chyba najlepiej:
Osoby z pierwszego snu, były razem ze mną a my byliśmy w wesołym miasteczku, tyle że o wiele fajniejszym. Bawiliśmy się itp. Obudziłem się.

Dziś:
Siedziałem z nimi przy kominku, gadaliśmy sobie, było fajnie. Podeszłem to komputera który tam stał, spojrzałem w monitor i przypomniałem sobie, kim są moi "senni" przyjaciele.... widziałem ich w domu dziecka.

Płakałem bite 15 minut... dopiero teraz zrozumiałem, jak jest nie mieć rodziców. Jak jest spędzić święta bez nich... wcześniej tego nie wiedziałem. Pisząc to, nadal płacze.

Czy wam się przydażyło coś takiego? Czy po prostu jestem beksa?

Necros 02-02-2008 09:40

:o Niezle :)) Mi Się nigdy takie cos nie przydarzyło... Poniewaz ja już nie mam snów od bardzo bardzo dawna no może od jakichś 2lat ;))

Powiem że Ci chłopcy co śnisz o nich musisz o nich duzo myslec w sensie przyjacielskim nie w sensie (lubisz chłopców). I Dlatego Tobie się oni tak śnią... To Jest Chyba najprawdopodobniejsze... Pozdrawiam

Tovob Lard 02-02-2008 09:48

Płakać przez to co ci się przyśniło jest najdelikatniej "niezwykłe".

; d

Michoss 02-02-2008 09:53

A mnie sie śniło że mnie zgwałcił giant spider. Ciągle płacze, myśląc, jak to jest być zgwałconym przez GSa xd.

Pisay_666 02-02-2008 10:11

Michoss, zamknij się w dziale fake :d

@edit
I nikt czegoś takiego nie ma? :S

Ojciec Dyrektor 02-02-2008 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pisay_666 (Post 1875930)
W wieku 11 lat ...

Dziś: ...

To ile Ty masz lat ?

Misza 02-02-2008 10:15

Marsjanie próbują przejąć twój mózg. Muszą go najpierw odpowiednio zmiękczyć przez pokazywanie ci serii dennych snów, żebyś się popłakał.
Lepiej zabarykaduj się w pokoju teraz.

X-Zero 02-02-2008 10:16

Jesteś beksa! Nie no żart oczywiście xD

Mi się kiedyś coś śniło...obudziłem się i dotąd nie pamiętam co to było...ale wiem że...jak się obudziłem to zacząłem płakać...

I tak myślę...po co płakałem, jak nie pamiętałem snu... (tak, snów się nie pamięta, dopiero jak sobie przypomnisz to wiesz co Ci się śniło ;d)

Zazwyczaj wiem co mi się śniło...przypominam to sobie...

Rethfing on Aldora 02-02-2008 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tovob Lard (Post 1875947)
; d

Nie, dlaczego? Sny bardzo poruszają. Dlaczego kiedy Ci się śni koszmar to budzisz się z przyspieszonym oddechem a serce wali Ci jak młot? Tak samo jest według mnie ze snami które smucą zamiast straszyć. Z tego co pamiętam mi też się przyśniło coś takiego po czym obudziłem się ze łzami w oczach. Strata bliskiej osoby nawet we śnie też potrafi boleć.
Co do pytania autora tematu to mi sny śnią się na tyle rzadko, że nie byłbym w stanie stwierdzić czy miały jakiś związek ze sobą bo po prostu o nich zapominam ^^

Pisay_666 02-02-2008 10:20

@up
Mi też sny się od 2 lat śnią żadko... po prostu zjem sobie kostke czekolady czy coś na noc... i nie chcę mi się wstawać[bo najczęściej śni mi się coś fajnego ;d]

@Misza
Barykada już jest, wiatrówke też mam. Co dalej? Czekam na instrukcje.

@Vagraav
Teraz? 13 ;p

Rayza 02-02-2008 10:21

z tego co przeczytałem masz jakieś urojenie że jesteś z domu dziecka ;d lub nie pasujesz do swojej rodziny ....

ja tak to zrozumiałem...
@ all up
moglibyście być trochę poważni

Arfyd 02-02-2008 10:21

@3xUp

No właśnie. Ja już nie pamiętam co mi się dzisiaj śniło, a co dopiero sny z przed kilku lat.

Pisay_666 02-02-2008 10:25

@Rayza
A może po prostu poprzez sen chciałem się dowiedzieć co takiego jest w domu dziecka? ;d
@Arfyd
Zapominasz o swoich najgorszych,najciekawszych, najlepszych itp. rzeczach jakie przetrafiły ci się w życiu? Ja nie... a szkoda :S

Rayza 02-02-2008 10:29

@afryd
to masz dobrze ja ciągle pamiętam najgorsze sceny mojego życia

@pisay
albo twoja podświadomość mówi ci przez sen ze nie pasujesz do swojej rodziny

Arfyd 02-02-2008 10:33

Cytuj:

@Arfyd
Zapominasz o swoich najgorszych,najciekawszych, najlepszych itp. rzeczach jakie przetrafiły ci się w życiu? Ja nie... a szkoda :S
Nie. Pamiętam. Zapominam o snach.

Pisay_666 02-02-2008 10:35

@up
Wiesz, sny są bardzo realistyczne...

X-Zero 02-02-2008 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 1876012)
Nie. Pamiętam. Zapominam o snach.

To normalne że się zapomina, bo np. mój starszy nigdy nie pamięta co mu się śniło, mówi że nic - ale sny muszą być, nie? xD Więc po prostu nie pamięta się tego co się śniło.

Arfyd 02-02-2008 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 1876026)
To normalne że się zapomina, bo np. mój starszy nigdy nie pamięta co mu się śniło, mówi że nic - ale sny muszą być, nie? xD Więc po prostu nie pamięta się tego co się śniło.

Sny nie muszą się pojawiać. Ja też zazwyczaj nie pamiętam, choć zdarza się, że raz na ileś tam snów wiem co mi się śniło. :-p

Hieyan 02-02-2008 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tovob Lard (Post 1875947)

; d

Emo zawsze znajdzie sobie powód do płakania (patrz topic ze zdjęciami)

Mumin121 02-02-2008 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1875953)
A mnie sie śniło że mnie zgwałcił giant spider. Ciągle płacze, myśląc, jak to jest być zgwałconym przez GSa xd.

You made my day! xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49.