![]() |
Nietypowy loot
Dziś, gdy expiłem na rotwormach w Liberty Bay przytrafiło mi się coś niesamowitego - zobaczcie sami. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już "wylootował" taki przedmiot z Corrion Worma ? 8o
http://img219.imageshack.us/img219/9522/uo0013wf1.jpg |
jezeli to naprawde wylootowalas to jest zasluga patcha zmieniajacaego loota choc troche nie wierze ;d
|
Podczas gry zabiłem już tysiące tych potworów ale coś takiego wypadło z ciała poraz pierwszy, przynajmniej mi...Bardzo możliwe, że po dodaniu tego patcha white pearl wylatuje teraz z corrion worma, dlatego też pytam czy komuś przytrafił się taki loot z tego moba ;)
|
fajne eq jak na 11lvl xd, ale za ciezkie
@topic nigdy mi cos takego nie wylecialo |
@up
Eq dostałem od dobrych ludzi ^^ Jeszcze dziś Wężowa Tiara pojawi się na mojej głowie B) |
Skąd masz ten eq? Ja na 19 mam gorszy:(
|
Heh, równie dobrze może mieć postać o lvlu 100+ (jak sam powiedziałeś, zabijałeś tysiące Carrion Wormów) więc co to za problem wysłać sobie takie eq na noob chara? ;)
Nie skupiałem się na masowym klepaniu tych robaczków, co jest równoznaczne, że pierwszy raz widzę white pearl w jego ciele. |
Bardzo dziwne chociaż wedłóg mnie ta perła jest za cenna na tego typu potwotki ^^ Morze jakiś bug?
|
jesli na prawde to wylotowales to gratuluje:cup:
mi sie nigdy taki lot nie przytrafił ;( |
Omg... ja Ci tam nie wierze, bo to za cenna rzecz, żeby z robala się lootowała. Ja stawiam, że ją tam wsadziłeś X(
|
@Up
Czy 250gp, które wypadnie z robaczka raz na 200 zabitych to taki majątek? Całkiem możliwe, że Cipsoft wprowadził perłę jako loot z Carrion Wormów, a autor chciał się z nami tą informacją podzielić... Nie rozumiem frustracji niektórych użytkowników wypowiadających się w tym temacie. @Down 160gp? Być może. Wydawało mi się, że za 250gp u jubilera można było sprzedać... |
Cytuj:
|
Moze pohunce moim knightem na Fibuli to moze wyleci.
|
Ehh... nie o to mi zupełnie chodziło...
:Biega mi o to, że jakby to był dar wraz z uptade'm to zapewne już wcześniej by to odkryto... @Aroonia: Jak bym wsadził link, gdzie w C Rocie jest 260 w Gp to byś uwieżył(a)?A 300?500? Aha, proszę pamiętać, że to jest moje zdanie a wy nie musicie się z nim zgadzać |
@Up
Nie, bo wszyscy wiemy, że tyle gp może co najwyżej z wypaść z potworka występującego na PoI. A taka Amazonka? Słaba, 60 expa a ma prawo wylecieć z niej small ruby również warty 250gp. Teraz rozumiesz, o co mi chodzi? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:26. |