![]() |
Cluby dla Knighta
Witam, chciałem zrobić sobie Knighta na titani. I tutaj jest moje pytanie, czy opłaca się robić knighta w Clubie?? :)
Bo z tego co zauważyłem są one: 1.Tanie 2.Łatwo Dostępne Podajcie swoje pomysły. Ps. Jak by ktoś miał czas postawić monka to niech puści PW :) Pozdro #Down Ja tylko spytałem czy jak ktoś by miał czas :) Więc może nie dodawaj nie nie postawie ci monka, jak tam nie grasz ;) Ale dzięki za odpowiedź |
Tak, Cluby są opłacalne.
Nie, nie postawie Ci monka |
Cytuj:
@Topic: Bierz swordy, ale Cluby są no opłacalne... |
Cluby to bronie o takim samym potencjale jak miecze czy topory :) Moim zdaniem nie ma w nich nic nieopłacalnego. Broń jak broń.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak grałem na clubach (przed update z wymaganymi levelami) to było tak:
1.club 2.mace 3.battlehammer 4.dragon hammer i ded:] |
Cytuj:
|
Nic odkrywczego
|
Ja grałem knightem z clubami. Według mnie są opłacalne
Po 1. ringi leca z cyców (łatwo zabic małemu/średniemu knightowi) Po 2. łatwo dostepne i TANIE ( więc jeśli ci zależy żeby na low lvl miec kase na dobre eq BIERZ CLUBY!!) To tyle ja miałem 23 knighta i znudziło mi sie skilowanie (zrobiłem sobie duidka) |
Jeżeli myśleć przyszłościowo, to Arcane Staff jest trudno dostępny, więc na wyższych lvlach się biega z War Hammerem, co nie jest zbyt przyjemne.
|
Cluby są bardzo opłacalne.
Teraz wybór broni to tylko kwestia gustu. Cluby opłaca się brać dzięki swojej cenie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |