![]() |
Jak zmienic says?
Wie ktos jak zmienic z says na yells? powiedzcie plz
np pisze Miki of dragon says: wie ktos moze jak to zmienic? a gdybychcialbym tak jakos Miki of dragon yells: wie ktos moze jak to zmienic? a chcialbym tak jakos jak to sie robi? z gory dzieki:) |
koło miejsca, w którym wpisujesz tekst masz taki jakby głosniczek. klikasz na niego:
3 fale-yell 2 fale-normalnie bez fali-szept |
Przy pasku, w którym wyświetla się tekst, który piszesz, jest taka ikonka z głośnikiem. Kliknij w nią i wyślij tekst.
@up Szybszy Xd |
dobra wielkie dzieki :)
|
Trochę się spóźniłem z odpowiedzią, ale dodam screena dla ułatwienia:
http://img524.imageshack.us/img524/7711/sshot1iq3.jpg Ten sam efekt można osiągnąć wpisując #y przed wiadomością (#w dla szeptania) |
A ja dodam cos od siebie ;).
Jest jeszcze jeden sposob na wlaczenie "krzyku". Napisz "#y" (oczywiscie bez cudzyslowia) na poczatku wypowiedzi :). |
Cytuj:
dobra a da sie tak samo z whispers? |
Cytuj:
Szczerze mowiac nie wiem, sprobuje sie pobawic ;). Jest ;D. Wystarczy napisac #w. |
A btw na czym polega ten szept?
Zwykłe mówienie ma zasięg całego ekranu a szept? |
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Up.
Szept slychac tylko 1 sqm wkolo Ciebie... wszyscy ktorzy stoja dalej widza " pspsps " |
Skoro juz mowa o pisaniu to mam takie pytanie - widzialem kilka razy jak ktos pisal sam do siebie czyli na niebiesko ;]
Jak to sie robi? :) |
Cytuj:
|
*twojnick~* tresc wiadomosci
|
Normalnie jakby ktos do ciebie wysylal priv msg ;]
Na filmikach widzialem kilka razy ze ktos do siebie pisze na niebiesko Wyglada to jak zwykly priv w main channelu @up Thx dziala, mozna tak pisac tez do innych osob bez otwierania priva :] |
Cytuj:
|
górny poziom depo w LB/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |