Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Grudniowy UP ?? Raj dla FACCA :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=16409)

Beerkof 07-11-2004 19:42

Grudniowy UP ?? Raj dla FACCA :D

Po przeczytaniu kilku tematów na tibia.news i publicznej rozmowie z Counsellorem który na kanale w Help w Tibi pisał na temat grudniowego Update przekazuje zdobyte informacje oraz zmiany które zajdą tutaj:

1.Logowanie

Jak wiadaomo bylo z nieoficjalnych źródeł grudniowy Up przewiduje pewne udogodnienienie do logowania do gry dla FACC. Wprowadzony zostanie system KOLEJKI znaczy sie ze po wpisaniu loga i passa i wybrania postaci nie bedzie nam wywalało "Too many bla bla bla " Lecz bedzie podana cyfra/numer kotre miejsce zajmujemy w pozycji do logowania i bedziemy cierpliwie czekac az nas wbije na server. Oczywiscie PACCÓW kolejka nie bedzie obowiązywać.

2. Skillbar

Jeśli głosowanie przyniesie osiaganie skutki i skillbar zostanie wprowadzony to chyba wiadomo o co chodzi. Tematu Skillbara nie musze opisywac... Mnóstwo tego na forum

3. Nowe bronie i czary

Na temat broni wiemy tyle że wprowadzone zostaną Cluby w celu nadgonienia swoich odpowiedników... O czarach niewiele wiadomo .. jedynie tyle że bedą nowe zarówno dla PACC jak i dla FACC (w mniejszej ilości)

4 Potwory i nowy teren

Jedna wielka niewiadoma... Wiadomo ze i w tym kierunku posunie sie Update. Jednym z pewnych stworów bedzie Anaconda na nowym terenie Dżungli (Teren dla PACC)

5.Wygląd Postaci (Outfit)

Wprowadzone zostaną 4 nowe Outfiwy 2 dla Pań oraz 2 dla Panów. Niewiadomo czy FACC czy PACC.

6 Servery
Servery zostana zUPgradowane do akutalnych wymagań zmieni sie także provider usług internetowych na terenie Niemiec oraz powstaną dwa nowe Servery (Szwecja , Niemcy )

7 Dodatkowe informacje...

Przywrócony zostanie system DUEL mode oraz powiększy sie ilość GMów na dany server w celu pilnowia porzadku i zgłaszania ewentualnych Bugów.

Na koniec dodam ze przed grudniwoym UP bedzie prowadzony Test Server od 15.12 do 20.12.

To by było na tyle. Wieczorem zamieszcze link do oficjalnej strony CIPsoftu w której zawarte są owe Informacje dotyczące zimowego UP.

Miłej lektury... O ku.... lece do kościoła ;) Cya

kinley 07-11-2004 19:51

cool

Nice Job man... Czytałem ową notke i zastanawialem sie kto sie pokusi by ja przetłumaczyć ale gz dla ciebie. A tak BTW nie wiedzialem ze Counselorom wolno wypowiadac sie na takie tematy i że wogole wiedzą cos na ten temat.

P.S źle przepisales date do Test Serva... zaczyna sie 17 grudnia.. Sprawdź to jeszcze raz i popraw bo ludzie sie beda pluć zaraz.

Zaknafenian Do'Urden 07-11-2004 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kinley

P.S źle przepisales date do Test Serva... zaczyna sie 17 grudnia.. Sprawdź to jeszcze raz i popraw bo ludzie sie beda pluć zaraz.

On tak specjalnie^^
Pamietam jak kiedys udalo mi nie wmowic 19(!!!) osobom w depo ze jest test serv wtedy zdobylemn mego koffanego knight armorka (ktorego stracilem i juz nie gram an Da-n00bi ;( )

Free Items plx 07-11-2004 20:03

Ale Naczes

Ale Jazda.Niemoge sie doczekac.Juz widze siebie solujacego anaconde :D

Dj Fara0n 07-11-2004 20:04

Jeżeli to co napisales to prawada to będzie zaj***cie :) .Oby jak najwiencej nowych rzeczy dla FACC :D

Marcelek 07-11-2004 20:07

Oł god Tibia robi niezłe postępy. Wreszcie koniec mozolnego wpisywania ****** i ********. Niemogę się doczekać mam nadzieję że outfit bedzie dla facc :) . Nice job ;)

Dr.Unknown 07-11-2004 20:07

Mam nadzieje, ze 1 outfit porządny dla facc będzie.

Walrock 07-11-2004 20:11

Człowieku dzięki Ci. Najbardziej mi się podoba:
Cytuj:

1.Logowanie

Jak wiadaomo bylo z nieoficjalnych źródeł grudniowy Up przewiduje pewne udogodnienienie do logowania do gry dla FACC. Wprowadzony zostanie system KOLEJKI znaczy sie ze po wpisaniu loga i passa i wybrania postaci nie bedzie nam wywalało "Too many bla bla bla " Lecz bedzie podana cyfra/numer kotre miejsce zajmujemy w pozycji do logowania i bedziemy cierpliwie czekac az nas wbije na server. Oczywiscie PACCÓW kolejka nie bedzie obowiązywać.
Cytuj:

2. Skillbar

Jeśli głosowanie przyniesie osiaganie skutki i skillbar zostanie wprowadzony to chyba wiadomo o co chodzi. Tematu Skillbara nie musze opisywac... Mnóstwo tego na forum
Cytuj:

3. Nowe bronie i czary

Na temat broni wiemy tyle że wprowadzone zostaną Cluby w celu nadgonienia swoich odpowiedników... O czarach niewiele wiadomo .. jedynie tyle że bedą nowe zarówno dla PACC jak i dla FACC (w mniejszej ilości)

Zaknafenian Do'Urden 07-11-2004 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcelek
Wreszcie koniec mozolnego wpisywania ****** i ********.

HAHHAHA!!! wiem wiec ze masz 6 cyfrowy numer i 8symboliczne haslo!!! buhahahahteraz nic mnei nei powstrzyma od zagarniecia twojega chara ^^ :topic:

A tak wogole to mi sie najbardziej logowanie podoba^^

Zapewapu 07-11-2004 20:15

Eeee .A ja mam takie male newbiowskie pytanie:CO TO JEST DUEL MODE????!!!!(i czym sie rozni od party? Mam 20 lvl co z tego i tak newbie jestem :confused:

fil0nson 07-11-2004 20:16

Mam prośbe. Opowiedzcie mi ,jak najwiecej, co wiecie na temat Test Servera. Czy mogą tam wejście FACCOWIE? Jak najwiecej, bardzo prosze. Nie miałem okazjii zagrać na Tescie, bo ostatni update nie był dal "zwykłych" graczy. :D

nawigator 07-11-2004 20:30

WTF ?! powrót do duelmode ?-.-" i znowu bedzie rozszerzony peking ... tym razem bez banów ... >.< ten duel mode smierdzi ... party bylo dobre .. ef ef es :/

Bobi 07-11-2004 20:31

Hehe z tego co tu czytam to ten grudniowy update bedzie hmmm jakiego slowa użyć? Genialny?Fajnie, że nam to tu napisałeś, thx. A wiec nie pozostaje nam nic wiecej jak tylko ... czekac :)

Dabek 07-11-2004 20:37

Szczerze mówiąc, nie wiem skąd te wieści wytrzasnęłeś, ale pierwszy punkt jest zdeczka przerażający: ustawi sobie kilku ludzi po kilkunastu mc druidów w kolejce, i przez cały dzień żaden facc już sobie nie pogra. Genialne -.- ...

PitBull 07-11-2004 21:08

Myśle, że ...

Mi sie wydaje, że Cipy udostępnią FACCOM te outfity co są aktualnie dal PACCÓW i dodadzą nowe dla PACCÓW według mnie to by buło dbre rozwiązanie bo i tak od poniedziałku mam PACCA !!!! :evul: :evul: :evul:

Heheee cfaniaczek ze mnie, ale to tylko moje malutkie przypuszczenia.

A pozatym człowieku jesteć CooL !!! B) !!!!!

Adaras 07-11-2004 21:16

Wszystko pięknie, ale...

TYLKO NIE DUEL MODEEE !!!1 AAAA!!1 <wali pięścią w biurko>

Luckq 07-11-2004 21:19

Zapowiada się bardzo ciekawie^^ Tylko czy mógłby ktoś wyjaśnić o co biega z "duel mode" ?

Pozdr.

Dwik 07-11-2004 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luckq
Zapowiada się bardzo ciekawie^^ Tylko czy mógłby ktoś wyjaśnić o co biega z "duel mode" ?

Pozdr.

Tez chciałbym wiedzieć...

A co do tych kolejek, jak ktoś już wspomniał, ktoś walnie z 30 uhmakerow na serva i bye bye, wiekszosc facc :( Reszta spoko, a jakby nowy outfit to chcialbym tego goscia z mieczykiem :P

Luka_MM 07-11-2004 21:39

Ja tam wole takie logowanie jak jest teraz, bo zawsze mam takiego farta ze do 10 prob uda mi sie wbic na serwer :p

Mogl by ktos wytlumaczyc co to jest to "duel mode" bo ja tez nie wiem :(

Fejkowiec 07-11-2004 21:40

Hehe, nareszcie coś więcej o grudniowym update.

Fajnie by było jakby stworzyli nowe outfity dla FACC ;)

Czekam z niecierpliwością!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31.