![]() |
Next lvl i screen shot :D
Czy jest jakaś opcja czy jakiś program co jak wbije lvl to sam robi screenshota?
|
Masz 13 lat musimy go zbluzgac!!!!(zart)
Nigdy o takim nie slyszalem musial bys sam napisac. |
A wiesz jak zrobić takie cóś ?
|
Wiem jak ale musialbys sie uczyc jakiegos jezyku programowania(najlepszy wg mnie jest C++)
|
Ja wogóle nic z tych języków nie kumam pomoże ktoś?
|
kupujesz blackd/tibia bot nG i tam piszesz skrypta który za Ciebie to zrobi
btw. jak chcesz to ten lvl za Ciebie tez wbije |
up@
Ale takie programy są nielegalne , lepiej mieć zawsze jak masz koniec levela klawisz "Print Scrn" Teraz wszystko wiadomo temat do zamknięcia:) |
No właśnie specjalnie proszę o to bo ja używam tibia ng bo mnie wtedy przy kompie niema i bot za mnie wbija a więc jak w tibia ng zrobić żeby samo robiło?
|
@Lance1994
Chyba jestes nowy :) Ja bym sie nie przyznawal do uzywania bota. :/ |
Cytuj:
|
Hehe widze ze tu wszyscy z 2 tematu rozmawiaja na temat 'Tibi' zalozonego przez Light-r
no :P niewazne C++ heh... jest pewien bot na pewien stronie miedzyinnymi z opcja auto robienia SS w czasie lvla,mlvla,skilla itp :) |
Odpowiedź jest prosta - ban.
|
A jaki bot ma taką funkcję?
|
Zgadzam sięB) ban jak nic....
|
@Lance1994
Boty są ZUE :( @Down Tego mogłeś nam oszczędzic... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down W sumie masz rację, ale koleś wyzywa ludzi, a sam nie jest idealny :s |
Cytuj:
Topic. Na pewno sa takie programy. Lecz sa one nielegalne, dlatego tez tutaj (oficjalny support fansides) nie radze sie przyznawac ich posiadania/uzywania. Pytania o botach tez nie sa najlepszym pomyslem, gdyz zostaniesz tylko niezle powyzywany... Jak chcesz dalej szukac tego programu to polecam zmienic forum. Tam na pewno dostaniesz odpowiedz. |
Nom chyba tak bo tu same nooby które się wyżywają
|
Cytuj:
Po prostu zaczales niebezpieczny temat... Poza tym, nie wszyscy tacy sa:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |