![]() |
62RP Pk deer Hunting Liga
filmik nie moj!
62RP Hunted musi uciec z ab do carlin przed guildia:] http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/36914 pozdro |
Nice gz. Ahh bery~.. :S
Rennifer~ niedługo gratki Od Artii ;D wku rwiaj Ją dalej ; ) R.I.P. |
Smiechowe myslalem ze padnie typ zalezy po jakim czasie oni biegli B) ale jakby dostal paraliza po drodze to by padl:]
|
kolesie zryci, uciekl im i poszedl to temple zamiast do depo mimo ze ten na L mowil ze ma do temple to jeszcze raz buhahaha a i tak im zjebal XD
|
no to berylia wlasnie, przebiegl a ci jescze raz albo hunted xD, no ale to nie dziwne ze uciekl, jak gonila go oryginalna podrobka kopii oryginalu gildii
|
ale mi kurwa deer hunt ..
pojebany jestes ? pokazales film jak lecisz z ab do carlin i ci bilo ek i rp od bramy w carlin .. chciales byc smieszny ? lol zal w huj ten film |
nie ma co... te mwalle w drodze powrotnej uratowaly go :p niekawe czy teraz nie szykuja jakiejs zasadzki na niego ;d
|
Cytuj:
Pozdrawiam Groo0oosZ |
To ja mam wieksza jadke jak robia na mnie akcje po carlin a ja z pztem jestem ahahah<3
moze byles nastrachany:P |
Hahaha chyba panowie zasad nie znaja. :) Dobra zabawa ale z taka spolecznoscia to sie pobawic nie idzie.
|
To się nabiegali : P
Lubie takie sceny : ] To tak jakoś jest, że coś takiego mnie po prostu....podnieca xD (rzal) :p Gratki |
Cytuj:
Żal w chuj* to po pierwsze ale Twój post. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |