![]() |
Hellgate i monk
Mam 2 krotkie pytania:
1. Wiadomo juz cso otym miejscu? Bo dawno nie gralem :s http://tibia.pl/earth.php?x=32691&y=31578&z=13&q=101.58 2. czy Monk summon wytrzyma monka dzikiego? nadazy sie leczyc? nie amam w tej chwili mozliwosci sprawdzenia... prosze o sprawdzone odpowiedzi (trening npvp) |
Co do pierwszego pytania, nie mam pojęcia. Wiem tylko, że respi się tam jeden gs, nic poza tym.
Na drugie pytanie nie ma raczej jednoznacznej odpowiedzi. Z moich krótkich obserwacji, im Monk dłużej 'skilluje' na playerze, tym częściej się leczy: Chciałem dobić 10% do dista właśnie na Monku, i na początku treningu musiałem aż Mnich się wyleczy, jednak po 20 minutach mogłem skillować bez przerwy i obawy, że mogę go zbytnio "uszkodzić" ;) |
hmm moze i napisalas dwuznacznie (albo napisales) albo nie zrozumialas pytania... pytam czy mj summon wytrzyma atak dzikiego monka czyli czy nadarzy sie leczyc.
|
Mogę dostać namelocka? ^^'
Masz rację, ale zauważ, że chcesz ustawić przeciwko sobie dwa monki, posiadające takiego samego defa i taki sam atak, więc na chłopski rozum wszystko zależy od szczęścia i przypadku, czy Twój monk będzie w odpowiednich momentach używał leczenia. Ja tylko podsunąłem sugestię, by zsummonowango monka trochę podszkolić, bo jak zauważyłem, po jego treningu częściej się leczy... |
monk po upie jest wrazliwy na ataki fizyczne czyli nie wroze takiej taktyce zbytniego powodzenia
|
rzeczywiscie zapomnialem o tym... dzieki za odpowiedzi. a co do chlopskieog rozumi, to wcale tak nie zadziala, bo musimy wziac pod uwage tylko atak i defa tych monsterow, moze sie zdarzyc ze jakis potwor ma duzeego defa a slabiutki atak, i wtedy by wytrzymal ;) a ze sa to te same potwory nic by nie znaczylo.
|
Jeżeli chcesz trenować na tym Monku, to nie zapomnij że on może się przerzucić na Ciebie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |