![]() |
Blue Robe
Witajcie mam pytanie.Po ile chodzi Blue Robe na świecie Honera ?
|
powiedz mi czemu do holery zasmiecasz forum nie lepiej spytac sie kogos na trade channel do holery?!-.- idiot
|
ja gram na honera i pytalem sie typa o offer blue robe i odpowiedziel 15 k nmie na cos takiego nie stac a chcialbym to miec bo mam noble armora i jest jak dla mnie bardzo ciezki
;( |
to sobie uzbieraj Sork -.- albo kup kasę na allegro X(
|
B robe chodzi od 15k do 20k na wszytkich swiatach prawie tak jest
|
Na każdym servie nie będzie raczej nigdy tańsza niż 12k bo u djina jest za tyle. W sumie 15k to i tak nie tak dużo jak za ten arm, jak już kolega Up powiedział 12-20k.
|
Na Aurei Blue Robe chodzą po 13 - 14 k .
|
Cytuj:
Robe w zależności od skali debilizmu danego serwera kosztuje 10-17k. A w ogóle o takie pierdoły pyta się na game-chacie. |
Cytuj:
Zapytaj kogoś na trade lub zajrzyj na strony fanowskie. |
Powiem wam, że mój kupmel z gry, też gra na aureiB), kupił od jakiegoś nooba B Robe za 10k a drógiemu takiemu samemu noobowi opylil za 25k-zarobił 15k na blue robce-SPOX:]:p
|
mój kumpel grajoncy na aurei kupil od jakiegos nooba B Robe za 10k a opylil takiemu samemu noobowi za 25k-zarobil 15k-SPOX8o:cup:
|
BOshhhh przestańcie tu pisać gość chciał znać cenę - poznał. Kogo k***a obchodzi po ile masz kolega kupił b robe? Temat do zamkniecia! :spam:
@down O Boshhhhh... |
Na Candii za 10k kupisz.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |