Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tibia - Ile jeszcze ludzi zginie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164274)

Semrise 04-02-2008 15:46

Tibia - Ile jeszcze ludzi zginie?

Otóż odrazu przejde do sedna sprawy...Macie pojęcie ile osób w RL zginęło ponieważ pożyczył kase w tibi , haknął kogoś?Czy CipSoft nie pomyśly o tym?Zajmują się tylko Tibią i jej rozbudową oraz własnym tyłkiem , a zajmą się tym tylko wtedy jak ktoś do nich przyjdzie grozic im bo dali komuś bana...

Brazylia ... zamordowanie kolegi.

Polska ... Pobicie matki krzesłem.

Można by tu jeszcze wymieniac.

Osobiście w moim mieście doszło do tego że koledzy żyją tylko tibią każdego nazywają noobem jak nie gra w tibie to jest głupi zasrany noob...

Co około dwa miesiące dochodzi do grożenia bądź użycia przemocy przez tibię.

Ile będziemy patrzec na zabijanie w rl przez świat wirtualny...

I tu sonda czy chcesz tibie i zabijanych ludzi czy chcesz nie grac i uratowac ludzi?

Owszem zdarzają się takie "Wypadki" w innych grach ale najwięcej wg. mnie w tibi...

O co chodzi w ogóle?Kiedy ja zaprzestane i kilka innych osób to dla nich stanie się to głupie i odejdą itd...

Yoh Asakura 04-02-2008 15:48

Zamknąć wszystkie fabryki, które produkują samochody ! Ile jeszcze osób musi zginąć w wypadkach samochodowych, żeby ludzie zrozumieli, że te szatańskie pojazdy to samo zło ?!

Semrise 04-02-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1880671)
Zamknąć wszystkie fabryki, które produkują samochody ! Ile jeszcze osób musi zginąć w wypadkach samochodowych, żeby ludzie zrozumieli, że te szatańskie pojazdy to samo zło ?!

Samochód , a gra to co innego...Zabijaj specjalnie dla kasy w tibi...A zabijaj przez przypadek dla niczego to co innego...

Lasooch 04-02-2008 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Semrise (Post 1880666)
Otóż odrazu przejde do sedna sprawy...Macie pojęcie ile osób w RL zginęło ponieważ pożyczył kase w tibi , haknął kogoś?

No, ile?

Cytuj:

Czy CipSoft nie pomyśly o tym?Zajmują się tylko Tibią i jej rozbudową oraz własnym tyłkiem

Bo to nie ich sprawa jak kretyni się zabijają.

Cytuj:

To wymieniaj; ja o innych przypadkach nie słyszałem.

Cytuj:

Osobiście w moim mieście doszło do tego że koledzy żyją tylko tibią każdego nazywają noobem jak nie gra w tibie to jest głupi zasrany noob...

Współczuję kolegów-kretynów.

Cytuj:

Co około dwa miesiące dochodzi do grożenia bądź użycia przemocy przez tibię.

Poparłeś to najłatwiejszą metodą prowadzenia badań statystycznych, czyli 'dane wzięte z dupy', prawda?

Cytuj:

Ile będziemy patrzec na zabijanie w rl przez świat wirtualny...

Aż przez selekcję naturalną wszyscy nieprzystosowani do życia w społeczeństwie (aka mordujący się przez gry komputerowe) się wytłuką.

Cytuj:

I tu sonda czy chcesz tibie i zabijanych ludzi czy chcesz nie grac i uratowac ludzi?

Opcja druga jest równie głupia jak myśl, że jeśli ja nie zjem kotleta, to uratuję setki zarzynanych prosiaków (ot - ten kotlet, którego ja nie kupiłem, zgniłby w sklepie). Albo to, że trzeba zjeść wszystko, co masz na talerzu, bo w Etiopii dzieci zjadłyby to razem z talerzem i jeszcze by podziękowały.

Cytuj:

Owszem zdarzają się takie "Wypadki" w innych grach ale najwięcej wg. mnie w tibi...

A "wg." mnie nie umiesz poprawnie napisać ani skrótu od według, ani słowa 'Tibii', ponadto nie wydaje mi się, żebyś się zainteresował, jak to w tej kwestii naprawdę jest.

Cytuj:

O co chodzi w ogóle?Kiedy ja zaprzestane i kilka innych osób to dla nich stanie się to głupie i odejdą itd...

Żyj dalej w swoim świecie iluzji.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Semrise (Post 1880681)
Samochód , a gra to co innego...Zabijaj specjalnie dla kasy w tibi...A zabijaj przez przypadek dla niczego to co innego...

Ale producenci samochodów mają na sam fakt ginących ludzi taki sam wpływ, jak twórcy Tibii.

Ot, takie wylanie frustracji, która nie wiem skąd we mnie jest - bo humor mam ostatnimi czasy zaj*bisty.

Articuno 04-02-2008 15:55

Ile razy mamy(wiele osób to mówi) powtarzać, że to nie gra jest przyczyną ataku, a problemy z głową!? Dlaczego nie napiszesz tego w temacie o WOW'ie, który moim zdaniem jest grą świetną, a uzależnia jeszcze bardziej?
I dlaczego wszyscy się czepiają tej tibii do ch*** !? Każdy gra w to co mu się podoba(czemu nikt nie krytykuje gier, typu MetalDamage, Battleknight...).

Mumin121 04-02-2008 15:58

Tibia to moje RZYCIE!

Popieram zdanie Articuno, nie gra jest winna, ale człowiek.

Semrise 04-02-2008 16:06

Byc może i tak ale jego umysł jest poruszony grą...

Arka_Sath_Wielki 04-02-2008 16:12

jego umysł jest poruszony grą bo koleś jest umysłowo chory ... równie dobrze można powiedzieć tak jak powiedział kolega ileś tam up że zamknąć fabryki z samochodami. Zakazać picia wódki, bo po wódce ludzie wsiadają za kierownice. W ogóle zakazać alkoholu ! i jeszcze papierosów bo szkodzisz osobą w twoim otoczeniu. n.c

Argen 04-02-2008 16:12

You made my day :>

Popieram, tibia to zuo :<
Ej, może się zgadamy, i zrobimy jakiś strajk, pod siedzibą tych Cip(ów).

@lasooch

Dawno się tak nie uśmiałem :)

Semrise 04-02-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 1880735)
You made my day :>

Popieram, tibia to zuo :<
Ej, może się zgadamy, i zrobimy jakiś strajk, pod siedzibą tych Cip(ów).

@lasooch

Dawno się tak nie uśmiałem :)

Wiesz co nie chce mi się tam jechac bo policje wezwą i jeszcze im aby na kasie zależy(PACC)

..::QRAS::.. 04-02-2008 16:17

SPALIC !!! w PI.DZIEC i ta straz miejska

a tak serio to mi to wisi , mozecie sie zabijac mniej idiotow na swiecie bedzie

Semrise 04-02-2008 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1880746)
SPALIC !!! w PI.DZIEC i ta straz miejska

a tak serio to mi to wisi , mozecie sie zabijac mniej idiotow na swiecie bedzie

Tak więc nie wiesz co w ogóle napisałem...My nie chcemy zabijac my chcemy przed tym ratowac i to idioci zabijają kumpli bo nie oddali np. 2k

Mumin121 04-02-2008 16:19

Zabijajcie się! Bendom wolne kejvy :cup::cup::cup:

@up

Te argumenty to chyba z dupy wyciągnąłeś? :\

saracen 04-02-2008 16:28

Powiem tyle, ze smierdzi mi tu jakims trollizmem.

Davido16 04-02-2008 16:35

Zginie jeszcze "tysioncpieńcetdwadziewieńcet" dzieci, bo kolega im p seta nie odda :cup:

Gogar 04-02-2008 16:42

Co mnie obchodzi to, że jakiś brazylijski szczeniak miał najebane w głowie?

Slay 04-02-2008 16:45

Cytuj:

Oczywiscie, ze chce Tibie i zabijanych ludzi, bo moze dzieki temu bedzie wiecej wolnych miejsc na serwerach i nie bede musial czekac 34145154635 godzin w kolejce.
A tak na marginesie, to mnie CHOLERNIE podniecaja dzieciaki zabijajace sie za p-seta. Zwlaszcza 14-letnie dziewczynki. ^^ Wiecej 14-letnich dziewczynek grajacych w Tibie!

Cafe 04-02-2008 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1880810)
Oczywiscie, ze chce Tibie i zabijanych ludzi, bo moze dzieki temu bedzie wiecej wolnych miejsc na serwerach i nie bede musial czekac 34145154635 godzin w kolejce.
A tak na marginesie, to mnie CHOLERNIE podniecaja dzieciaki zabijajace sie za p-seta. Zwlaszcza 14-letnie dziewczynki. ^^ Wiecej 14-letnich dziewczynek grajacych w Tibie!

O tak ! Albo gwałty na 14 latkach, aby oddała p-seta, umm... mam tego cała kolekcje.

P.S Najbardziej kretyński temat, jak widziałem chyba na tym forum, to samo tyczy sie autora tematu.

P.S2 Nic nie zmienisz robiąc taki temat, kazdy ma swoj swiat i tyle.

Slay 04-02-2008 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cafe (Post 1880834)
O tak ! Albo gwałty na 14 latkach, aby oddała p-seta, umm... mam tego cała kolekcje.

Wez mi wyslij, najlepiej poczta pantoflowa, zeby sie modowie nie zorientowali.
NMSP

Vanhelsen 04-02-2008 17:03

Cytuj:

Brazylia ... zamordowanie kolegi.

Polska ... Pobicie matki krzesłem.

Proszę bardzo, wymieniaj dalej... o, skonczyły się niusy związane z tibią?... tragedia...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Semrise (Post 1880681)

A o pscholach zabijających samochodem nie słyszałeś? Zapraszam na seans grindhouse Death proof ;]

I tylko dodam, zresztą po raz n-ty, że wina stoi po stronie zj...nej psychiki dzieciaka i samego dzieciaka a nie wydawcy/producenta gry (jak już kogoś opieprzać z tej grupy to sprzedawców detalicznych którzy wpychają rodzicom na prezenty dla 12latków GTA...)

p.s. dodam, że sonda jest z 4 liter zrobiona bo należy do pytań typu "czy to prawda, że 2 tygodnie temu przestał pan molestować syna"... gz...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29.