Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Semrise
(Post 1880666)
Otóż odrazu przejde do sedna sprawy...Macie pojęcie ile osób w RL zginęło ponieważ pożyczył kase w tibi , haknął kogoś?
|
No, ile?
Cytuj:
(Post 1880666)
Czy CipSoft nie pomyśly o tym?Zajmują się tylko Tibią i jej rozbudową oraz własnym tyłkiem
|
Bo to nie ich sprawa jak kretyni się zabijają.
Cytuj:
(Post 1880666)
Można by tu jeszcze wymieniac.
|
To wymieniaj; ja o innych przypadkach nie słyszałem.
Cytuj:
(Post 1880666)
Osobiście w moim mieście doszło do tego że koledzy żyją tylko tibią każdego nazywają noobem jak nie gra w tibie to jest głupi zasrany noob...
|
Współczuję kolegów-kretynów.
Cytuj:
(Post 1880666)
Co około dwa miesiące dochodzi do grożenia bądź użycia przemocy przez tibię.
|
Poparłeś to najłatwiejszą metodą prowadzenia badań statystycznych, czyli 'dane wzięte z dupy', prawda?
Cytuj:
(Post 1880666)
Ile będziemy patrzec na zabijanie w rl przez świat wirtualny...
|
Aż przez selekcję naturalną wszyscy nieprzystosowani do życia w społeczeństwie (aka mordujący się przez gry komputerowe) się wytłuką.
Cytuj:
(Post 1880666)
I tu sonda czy chcesz tibie i zabijanych ludzi czy chcesz nie grac i uratowac ludzi?
|
Opcja druga jest równie głupia jak myśl, że jeśli ja nie zjem kotleta, to uratuję setki zarzynanych prosiaków (ot - ten kotlet, którego ja nie kupiłem, zgniłby w sklepie). Albo to, że trzeba zjeść wszystko, co masz na talerzu, bo w Etiopii dzieci zjadłyby to razem z talerzem i jeszcze by podziękowały.
Cytuj:
(Post 1880666)
Owszem zdarzają się takie "Wypadki" w innych grach ale najwięcej wg. mnie w tibi...
|
A "wg." mnie nie umiesz poprawnie napisać ani skrótu od według, ani słowa 'Tibii', ponadto nie wydaje mi się, żebyś się zainteresował, jak to w tej kwestii naprawdę jest.
Cytuj:
(Post 1880666)
O co chodzi w ogóle?Kiedy ja zaprzestane i kilka innych osób to dla nich stanie się to głupie i odejdą itd...
|
Żyj dalej w swoim świecie iluzji.
Cytuj:
(Post 1880681)
Samochód , a gra to co innego...Zabijaj specjalnie dla kasy w tibi...A zabijaj przez przypadek dla niczego to co innego...
|
Ale producenci samochodów mają na sam fakt ginących ludzi taki sam wpływ, jak twórcy Tibii.
Ot, takie wylanie frustracji, która nie wiem skąd we mnie jest - bo humor mam ostatnimi czasy zaj*bisty.
|