![]() |
Propozycje nazwy, loga i hasla gazetki.
W tym temacie proszę zamieszczac swoje propozycje nazwy gazetki, loga oraz hasla reklamowego.
Żebyśmy się w tym wszystkim polapali proszę w tytule posta pisac czy to jest logo, haslo czy nazwa. Proszę o nie komentowanie prac, do tego zostal stworzony osobny temat tutaj. [edit by MatKus] Dla osób projektujących obrazki troszkę wyjaśnień: Gazetka będzie do pewnego stopnia osobnym serwisem. Będzie miała swój własny layout, zupełnie inny, niż na tibia.pl Tło będzie białe (a w każdym bądź razie jasne, bo jeszcze nie jest to ukończone), a układ strony zupełnie inny, niż na tibia.pl. Bardziej bym układ porównał do tibianews, ale też będzie nieco inny. Zainteresowanych układem strony odsyłam pod ten adres : www.tibia.pl/gazetka/ Oczywiście to jest bardzo, bardzo wczesna wersja i wszystko może ulec zmianie jeszcze. |
Express Tibijski
"Wszędzie tam, gdzie coś się dzieje" "informacje to nasz priorytet" "Bliżej niż myślisz" Mało orginalne, na rozgrzewkę ;-) |
Cytuj:
Rilli Tibia "Czytasz Rilli, złapiesz zyli" |
Sama tibia, sama tibia taka właśnie jest. Sama tibia sama tibia taka właśnie jest...
A oto hasło: -"Tibia.pl tam gdzie nie dosięgasz" Chyba najlepsze nie jest ale jak wymyśle lepsze do zedytuje. -"Tibia, o tym się mówi" -"Najnowsze wiadomości? Zawsze na tibia.pl!" |
Tytuł
Oto moja propozycja tytulu:
"TiBiAnUs" Pozdro 4 all! |
nazwy und hasła und logo
Nazwa:
"Kurier Tibijski" "Wieści ze Światów" "Księgi Rookgardu" Hasło, a właściwie podtytuł: "To co ważne w świecie Tibii" "Pierwsza polska gazeta poświęcona grze mmorpg TIBIA" "Magazyn o Tibii - Największej Grze Online RPG wszechczasów" Przykładowe logo: http://img102.exs.cx/img102/6008/xiegi7.gif |
TIBI Live
"zawsze tam gdzie się coś dzieje" "tylko najświeższe infoemacje" "informacje z pierwszej ręki" |
Nazwa i Hasło
NAZWY
"Tibzetka" [Tib(ia)(ga) zetka ^^] "Gazibia" [gaz(etka)(t)ibia] "Głos Tibijski" HASŁO "Właź albo rook^^" |
bleeeeh!
Cytuj:
-,- |
For Tibian players
zawsze tam gdzie cos sie dzieje Wywiady z najlpeszymi |
TibiNews
"Z Tibi wzięte!" |
moje propozycje ;D
tibianius albo tibianius'y
TIBIexpres |
hasło:
"różni gracze, różne światy ... jedna gazeta." |
Tibizeta
Kurier Tibijski |
Moje propozycje:p :
"Gdyby twój kot umiał czytać wybrał by Tibijski Express" "Tibia, o tym się mówi, a także pisze ";) "Kto już wjedzie nie wyjedzie, tylko ona i żadna inna:) " "Coś dla każdego marnotrawnego"(lol) "Ta poranna gazetka lepsza od świeżego chlebkaB) " "Gazetka tibijska z rana jak śmietana" "To co tu przeczytasz pomoże być ci w dobrym humorze" Jak wymyślę więcej zedytuje;) . |
No N00bs Allowed
Logo: Przekreślony gościu podpisany jako "N00b". "Czytasz, rozumiesz, expisz" |
'Prorok Tibijski'
'Z nami nie zginiesz' 'Nie tylko dla noobów' http://members.lycos.co.uk/ozon18/logo2.jpg Sry że takie brzydkie ale mi się nudziło i musiałem coś zrobić xD |
Dla osób projektujących obrazki troszkę wyjaśnień:
Gazetka będzie do pewnego stopnia osobnym serwisem. Będzie miała swój własny layout, zupełnie inny, niż na tibia.pl Tło będzie białe (a w każdym bądź razie jasne, bo jeszcze nie jest to ukończone), a układ strony zupełnie inny, niż na tibia.pl. Bardziej bym układ porównał do tibianews, ale też będzie nieco inny. W związku z tym jeśli jakieś logo nie jest w pełnym podanym rozmiarze lub ma jakieś niezupełnie prostokątny kształt, to zewnętrzne krawędzie powinny być białe (a najlepiej przezroczyste). Zainteresowanych układem strony odsyłam pod ten adres : www.tibia.pl/gazetka/ Oczywiście to jest bardzo, bardzo wczesna wersja i wszystko może ulec zmianie jeszcze. |
echa tibii mojqa propozycja
|
moje ;)
Nazwy:
"Kroniki hell gate" "tibia, czyli tam i z powrotem" "tibinews" może później coś dorzuce... logo: przypominam że jest biała ramka(tylko na forum nie widać) http://www.3yourmind.friko.pl/obrazki/druids.gif lub link: http://www.3yourmind.friko.pl/obrazki/druids.gif oczywiście można jeszcze wszystko zmienić, więc comment plx. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |