![]() |
Nose Ring etc.
Mam pytanie.
Czy potwory typu demondras (bossy) respia sie po save server czy tez moga sie zrespic po wybiciu np. kilku respow albo czy mogą sie zrespic np. w srodku dnia. Prosze o odpowiedź. Z góry dzięki :) |
O kazdej porze dnia raczej.
|
ja kiedys expilem na mint tydzień non stop ;p
po kilku dniach nagle pojawił mi się generał murius;p |
Boss respi się wtedy kiedy ma takie widzimisię... np, demodrasowi chce sie o 11 zrespić to sie zrespi :P
Tylko nie może sie zrespić 2x jednego dnia. |
Bosy respią sie nieregularnie, kiedy chcą wtedy sie respią ;D
|
raczej kiedy cipy chcą to wtedy sie respią :P
|
@up
Nie, respią się losowo. |
Ani Cipsoft ani GMowie nie mają wpływy na resp bossów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Fajnie by sie 2 ghazbarany biło ; o |
O każdej porze dnia.
Ostatnio demodras przyszedł do mojego domku i powiedział że zrespi się o 14:38 :D |
Resp Boosoow masz nereguralny. Ale raczej 2x Ten sam boss Na tym samym serwie 1x dziennie zrespic sie nie moze:D
|
Ale twoje pytanie co ma wspólnego z nazwą tematu??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym złamać takie coś równałoby się z niewiarygodną ilością GP. Jeżeli wiedziałbyś,że załóżmy 20 we Wtorek będzie gościl Horned Fox,to mógłbyś tam expić,czekając na niego. |
algorytm jest taki ze w ciagu 1 dnia/tygodnia respia sie 2 bossy lub jakis atak na miasto nie wiadomo jaki to boss (moze munster a moze orsh) i na jakim servie zrobia sie te ataki
|
Hmm algorytm respienia się bossów, to coś jak wypadanie przedmiotów ze potworków uważam że to nie do końca losowa wypada. Wydaję mi się że Tibia jest oparta na działaniach matematycznych. Gdyby się dowiedzieć szczegółów można by było chodzić na dragi wtedy gdy mielibyśmy pewność że wypadnie np. woi ^^
|
@2x up
Wogole zastanow sie co Ty gadasz... Boss lub jakis atak jest calkowicie losowy. Moze byc kilka razy na dzien, a moze i niebyc wogole. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |