![]() |
Problem z mana potionami
Byłem dzisiaj na amazon camp tłukłem 2 witche 2 valkyrie i 3 amazonki kiepskie hity zaczęło mi brakować many wypiłem potiona gwiazdki poleciały Ahhh... a many nie przybyło ok fast kolejny znowu zero reakcji, trzeci, czwarty to samo, panika 5 hp ostatni potion przybyło 50 many udało mi sie uciec.
WTF ? Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło od kiedy gram(a gram długooo). Co z tymi potionami? Ile dostane many zalezy od lvl, mlvla czy poprostu losowo? @down no tak się składa że stałem w miejscu |
Losowo mane sie dostaje, a ze ci nie dodalo to pewnie dlatego ze sie ruszales, najlepiej stanac na chwile, wypic i biec dalej.
Podobnie z runkami co na sobie uzywasz. |
Jeśli nie dostawałeś to byćmoże stałeś na dziurze itp.
@Down : Aha, dzięki za info ;) |
@Hadal
Ten bug już Cipy usunęli i można pić potiony na Rope Place. |
dobra czyli wychodzi na to że miałem poprostu pecha
temat można zamknąć |
Cytuj:
|
Hmmm tez miałem podobny przypadek ale nie na amazonkach tylko na dragu ale na szczescie niepadlem.Uzywasz hot key czy "manasujesz sie z reki"?Podobno to był jakis bug.
|
może po prostu biły cie w tempie picia manasow? i nie zauwazyles tego?
|
Cytuj:
Mianowicie mogles probowac manasowac sie podczas biegu czesto nie lapie w ten sposob. Potwory bily Cie w tempie takim ze manasowales sie i ta mana Ci od razu zchodzila. Jest tez kwestia tego ze mogles poprostu co ture dostawac malo many z manaska. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |