![]() |
Utknąłem ; (
Witam,
Mam problem. Jestem w Ab'd i zwiedzając tamtejsze podziemia trafiłem tu: http://tibia.pl/earth.php?x=32689&y=...7&q=237.85&r=1 I nie mogę wyjść! Nie mam ani Łopaty ani maczety. Jestem w pkt. bez wyjścia. Gram na świecie harmonia, moj nick to Mesmero Elite Knight Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc? |
To po co tam właziłes. Jak mnie wkurzają takie typy jak ty. "Pomórzcie plx!!! Utknolem!!!" Z takimi tekstami to na GAME CHAT. Choć pewnie też cie wyśmieją.
|
Twój podpis wyjaśnia całą twoją kulturę.
PO JAKEI GOWNO TAM WLAZILES ?! NA GAME CHAT LEZ ! |
PHP Kod:
PHP Kod:
Skąd miałem wiedzieć ze to akurat wejście na line będzie wyjściem w TAKIE miejsce? "Twój podpis wyjaśnia całą twoją kulturę. " ??? Na GMczat i Help nikt mi nie był wstanie pomóc |
Cytuj:
|
Cytuj:
Taka gadanina w niczym nie pomaga. Pokazuje tylko twój nikły szacunek do drugiej osoby. Chcesz coś pisać to przesnieś się na forum gdzie się wyżyjesz. |
Powiem ci tak: Prędzej ci ktoś pomoże jak napiszesz to na "GAME CHAT". ;)Poniewarz forum nie jest to samo co chat, na chacie piszesz z taka szybkoscia jak na GG, a forum to wersja dla leniuchów. Ja cie nie obrażam tylko doradzam. Napisz to na GAME CHAT.
|
Weź napisz na Game-Chat "plx rope me" czy jak tam chcesz byle po ang. lub na RL-Chat bo tam można po polsku itp.
Widać 9 level. Jak byś go stracił to byś się załamał ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17. |