![]() |
skillowanie knight
y0 zna ktos moze jakas dobra dziure ktora jest rzadko zajeta do skillowania dla najta moje parametry to 22lvl skills 55/54
|
Zależy na jakim świecie.. Myślę ze jeśli dasz rade na slimach to w podziemiach ab jest fajna miejscówka, a jeśli nie to dwarfy w jakiejkolwiek kopalni ew. Folda
|
mi chodzi o jakies dziury takie co malo osob jest albo no tak jak mowisz w ab ale podaj dokladne niamiary
|
Jest taki fajny przyciska na górze...
Wiesz co to jest? -Jest to opcja szukaj -_- |
Taki kozak to podaj namiary zobaczymy -.- nie bede szukal bo nic nie wynajduje [SPELL]B)[/SPELL]
|
jak dla mnie to za słabe skille masz na slima ;]
fajne miejsca są pod pustynią ale nie wiem dokładnie gdzie ;] |
ja znam jak wychodzisz z veno brama </\ to idz /\< potem /\ potem < potem w dol \/ a potem >\/ i po shodah na dul potem na gure i jest slim :cup::cup::evul:
|
a żeby nie zakładać nowego tematu, chciałbym się spytać jak skilować knightem ponieważ nie wiem nic zupełnie o tym ( no może troszeczkę) i najlepiej gdybyście powiedzieli czym skilować, mam knighta 14 lvl skille 36/36 :(
|
weż eq runy leczące weż hand axe,machete,studded mace i idz na góre z cycami od strony thais zluruj cyca tam gdzie jest taka lawa i spokonie możesz skillować na jednym ew. dwóch cycach na balanced czy full def możesz poprosić kumpla aby zablokował przejście do ciebie aby nooby sie nie pchały
|
Osobiście proponuje Mino pod wieżaą, gdzie respi się Horned Fox. Coprawda ludzi duzo, lecz zazwyczaj high lvli udajacych się na ową wieże w oczekiwaniu na resp bossa...
|
@Kurczakos
Napewno doszedl. |
Cytuj:
Ab'Dendriel - Roty w Hellgate Thais - podziemia Ancient Temple Carlin - jak masz dobre eq to slime Kazzo - Dwarfy |
Kto tam napisał by skilował na cycach?
To powodzenia, ja bym nie radził na nich skilować na 20lv z 50/50~ xd Folda/Senja - mino Mount Centrum ( nie wiem jak się to pishe) - slime (jak jest gs, tam gdzie się groglam respi ( gorzej jak będziesz miał pecha i akurat się zrespi :< ). North port - roty A jak grasz na pvp to: North port: Bierzesz kumpla (byle kto). Ustawiacie się w drodze na wrl, lurujecie trolle (jest ich tam sporo) i skillujecie. Jak już ktoś tam chodzi to zazwyczaj 100+ więc Ci trolli nie zabiją ;) |
Ja mam 15 kina i skille po 50/48
Nabiłem te skille na rotach. Jak jesteś w carlin to lecisz na femor hills. I okrążasz je.Idziesz w dół nie wchodzi po schodach tak zobaczysz taką dziure wbijasz tam i jest luz. Strasznie mało ludu tam przychodzi. Ja na luzie wbiłem te skille :) Ewentualnie,Folda jak mówili moi przedmówcy. Mój kolega wbił tam 60. |
@ Naruto_Norbi
Podtrenuj troche ^^ Ja mam 14 kina i skille 55/54 ;) Chciałbym w przyszłości iść na solo Dragon. Czy poradze sobie z 20 lvl i skille 65/65 ? Aktualne eq: Crown Helmet, Plate Legs, Knight Armor, Dragon Shield, Serpent Sword (Przy 20lvl będe walił Crimson Swordem), Leather boots. Czy wystarczy takie eq ? Czy może coś zmienić ? na zmiany mam już tylko 3k :/ |
A może jakieś fur bootsy ?
|
@2x up
Nie dasz rady, wbij 30 lvl i zacznij expić ostro na dragach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |