![]() |
Wasz ostatni SEN ;]
Tak jak w temacie piszcie jaki był wasz ostatni (lub nie) sen i o czym o ile zapamiętaliście
osobiscie ostatnio snilo mi sie ze bylem w szkole po czym nastąpił napad na moja klase i zaczeli nas szantarzowac itd, niestety po tym sie obudziłem bardzo mi w gardle suszyło piwo i jego skutki. ok nvm pozdro xd ciekawe czy temat zostanie skasowany a ja dostane warna za "głupi temat" |
Ostatnio we śnie byłem pomarańczowy, długi i twardy i siedziałem w dziurze. Tzn. śniło mi się, że byłem marchewką.
Cytuj:
@down Jakbyś brał to co ja, a nie jakieś własne eksperymenty to byś miał normalne sny. |
A mnie ostatnio śniło się
Że wszedłem sobie na forum I tam był taki głupi temat I ja wlazłem I on był taki głupi Że aż musiałem tam coś napisać ...A potem zraportować... |
Alescie dowciapni...
Było, sam zakładałem... |
;]
Jestem chory. poszedlem spac odrazu po meczu i spie... i snilo mi sie tak glupio ze jak sie obudziłem to myslalem ze jest piatek~ a tu tylko 8h mineło (+~ bo sie przebudzałem)
|
Mi dziś sie śnił dziwny sen. Otóż w tym śnie miałem dziewczynę a dokładniej koleżankę z mojej klasy (really) i chodziłem z nią za rękę po parku rotfl. Choć nie mam dziewczyny ale ta z mojej klasy mi sie podoba ;p
|
dzisiaj mi się śniło ,że poszedłem do po smoczek a mój kumpel chciał być dziadkiem :o
|
A mi sniło się że głupota jakiegos user na tym forum mnie powali...i prosze! Spełniło sie =)
|
Mi sie snilo ze uciekalem przed playstation 2 :D
Nastepnie, ze pracowalem z wiedzmami w cipsofcie. Sny glupie, ale snow sie nie wybiera :D Ps: Nie pisze polskich znakow bo Irlandzki komp |
A mi się kiedyś śniło, że mojej cioci i się śniło, że mojemu wujkowi się śniło, że połknął śrubkę i jak się obudził to kaszlał, a potem wszedł tu, na forum i tam zobaczył taki temat, no i przeczytał mojego posta :O
O ile pierwsza część mojego snu się spełniła (tak, mój wujek kiedyś opowiadał o takim śnie że połknął śrubkę) to druga jeszcze nie, ale (!!) może się spełni ;d |
Boże, ile to piwa trzeba wypić, żeby suszyło? Kontener...owiec? Gratz.
|
Miałem sen jak z forum tibia.pl znika głupota. Nie spełnił się. :(
|
Maiałem sen,
Piękny sen, A w tym śnie, Jak już każdy wie, Głupie dzieci tibii, Na przekór Biblii, Wyrzucane były, Z okien, aż o ziemie się rozbiły... I nikt ich nie ratował, Bo każdy kto do nich podchodził chorował, I to by było na tyle, Pożegnam was za chwilę, A puki co, Opowiem o tym jak warna dostane bo, Post narusza zasady regulaminu, A wy naruszacie mój spokój będąc tu, ilu was jest.... ILU? |
Cytuj:
@topic Ja jadłem taką pomidorową zupkę chińską. (Z Radomia) I była tak pikantna, że aż mi się duże pomidory śniły co mnie gonią X( Odpowiedź na poziomie usera zakładającego temat... |
A mi się śniło, że trafie do normalnego tematu, nie poruszanego przez wiele lat.
Widać to tylko sny. O i sniło mi się jak byłem w ab dendriel i tam był taki wielki statek i poplynelem nim i smok mnie dopadl i.... e i sie zesral. |
Cytuj:
Cytuj:
@down Eeee.... Rozjebałeś mnie, serio ta odpowiedź była na tyle nieprzewidywalna, że... No kurde, idź na jakiegoś profesora i wykładaj swoje przemyślenia! A tak na serio, twoja ironia jest o tyle prosta, że się ośmieszasz... |
Cytuj:
|
hahaha dobry temat ja mialem sen ze mialem klamke i katane i ucinalem glowy na miescie niestety z klamki nie moglem strzelac ;/ :D poryty sen jak chuj
|
Ja ostatnio miałem sen, w którym chodziłem po centrum handlowym i szukałem sklepu muzycznego. W końcu mi się udało, chciałem kupić "kaczkę" - efekt do gitary. W sklepie były tylko trzy kaczki, dwie jakieś lipne i jedna która mi się podobała, ale była do kupienia tylko i wyłącznie z jakąś grą komputerową i kosztowała dużo pieniędzy. Później się obudziłem. Chory sen.
|
Opis snu sprzed 2-3 dni. Pochodzi z mojego osobistego, dostępnego dla niewielu osób bloga. Dość osobisty wpis...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |