![]() |
141 RP Windy svar +mare hunt
Przy okazji sie moze komus przyda jako spoiler jak windy odblokowac loot ładnie sypnol pod koniec sporo na + na rapida daje bo powyzej 2 mb
http://rapidshare.com/files/89772273...windy.rec.html |
Kolejny dobry film od Broniego. Dobrze mi się go oglądało.
@do Broniego Za niedługo wrócę do gry, to trochę pogadamy, co? :D |
Cytuj:
NO to czekam az wrócisz to pogramy razem =] |
hehh Dobry Filmik :)
|
oj nie chciał byś z nim pograc :p najpierw kolega wogule potem ci questa zrobi ale potem wszystko się zmieni..
pójdzie z tobą na hunt i jak podejdziesz do ciała potwora to pomyśli że cchesz mu lota zabrać i już najwiekrzy wróg i już cche cie ujebać lurując ci potworki ^^wiem bo mi tak zrobił @film czadowy Broni on napisał pogadać z tobą .. a nie pograsz ze z nim bo ma rookstayera ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. RP na Mainie też mam, nie tylko Rookstayera. @topic Kiedy jakiś kolejny film, Broni? |
tylko ci napisalem jaki jest naprawde wiem bo tez był moim kolegą ale jak podeszłem do loota na lich hell chcial mnie ujebać
|
Cytuj:
Pisz sobie dalej te bzdury chcialem cie ujebac jak mi zaczoles na matke wrzucac.Nie wiem co chcesz osiagnac tymi postami ale ci sie nie uda |
@up
olej nooba... To jest właśnie dziwne pokolenie jak im brakuje argumentów czy coś od odrazu wjeżdżają na matkę/ojca typu " Twoja stara/stary.. ", no ale co zrobić eh.. @film Kolejny spoko film od Ciebie, oby tak dalej. :) |
Jak zwykle ładny film w twoim wykonaniu :)
|
rehostnie ktos?
|
|
nom to bylo fajne ale widzialem fajniejsze
|
Cytuj:
Broni is saint leave Him alon3 `1`111!!!!. -.-//OwnzOR |
dobry filmik jak zwykle :P pozdro
|
Ha ha ten twój kumpel ale cykor ;D
Fajny film jak Twoje wszystkie. |