![]() |
Problemy z klientem itp >>>>Tutaj<<<<
Specjalnie stworzyłem ten temat z racji tego że codziennie powstaje mnóstwo tematów na temat klienta gry ("nie działają mi hotkeye", "tibia mi się nie włącza", "wyskakuje mi błąd" itp)
Wszelkie problemy związane z klientem Tibia proszę wpisywać tutaj. Ps:Jeżeli to jest możliwe to prosiłbym moderatorów o przyklejenie tematu |
No może być temacik ale i tak zamkną jak poprzedni ^^ Ale i tak nie przykleją ...
|
TIbia nie działa:/
więc formatowałem ostatnio komputer i gdy zainstalowałem Tibie wyskoczył mi błąd:
"wideo surface allocation failed (error code 13) please choose another video graphics mode" próbowałem już zmieńać rozdzielczość ale nic nie pomogło:/ POMOCY!!:/ |
kude sciagnijcie sobie starsza wersje tibi i bedzie ok, a jak daja nowsza wersje to sobie wtedy sciagnijcie... a z ta 8.1 dajcie se narazie spokoj...
|
tibia nie działa:/
no ściągnąłem sobie starszą wersje ale dalej ten sam błąd wyskakuje:/
|
Witam
Ja mam taki problem ze jak wlanczam tibie wpisuje passy to wyskakuje mi takie okienko i pisze tam ze Cannot connect to a login server. Error:Connection refushed.(10061) All Login Servers are offline .Check www.tibia.com for more information. For more information take a look at the FAQs in the Support serction at www.tibia.com Prosze kto by mogl mi powiedziec o co chodzi ;(;( |
@up
Wystarczy przeczytać co tam pisze xd A pisze wyraźnie "All Login Servers are offline .Check www.tibia.com " Czyli wszystkie servery są wyłączone. Widocznie wchodzi podczas ss'u(save server) |
up
Tylko ze ja proboje caly czas sie zalogowac :P |
|
To ja mam taki dziwny problem dosc irytujacy a mianowice ze jak ktos ma adony/ja to w oknie walki nie widac outfitu tylko sam adon tak samo w oknie wyboru outfitu :/ dodaje screena bo nie umiem tego lepiej opisac :(
Cos nie tak ze screenem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |