![]() |
Konkurs!!!
Witam nudziło mi się i wymyśliłem konkurs.Konkurs polega na tym,że trzeba odgadnąc kogo jest poniżej zamieszczony komentarz:
Cytuj:
Pozdrawiam i czekam na rozwiązania.:) |
Mortal Cossack Bandit..
|
Braffo!!!!!Komu darmowe tp?
Ps.Niedługo kolejna zagadka:P |
hmm przekazuje tą nagrodę 1 osobie która wyśle tutaj posta oprócz bartasa :P
|
picinhoxs 45 knight
|
kuwry jebnae
|
Nie ma przekazywania!!Ja się tak nie bawie!!! X( Dobra kolejna zagadka:
Ile Aata Arhari skończył klas nie doliczając mu dokształcania w OCHAPIE. Dam pare podpowiedzi: a) 2 klasy b)4 klasy c)5 klas d)cała podstawówke!!!! Btw żeby nie było ,że jakieś jaja sobie robie to jest oparte na realiach Jarosławskiego zagłebia tibijskiego. Każdy może udzielic tylko jednej odpowiedzi ,kto pierwszy udzieli poprawnej wygrywa :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup: |
I co zabijesz tego Picina skoro wykorzystałem okazje Rektusa?
|
Biteq:Bijcie tego picin
Ja:Odpierdolcie sie odemnei kurwa i nauczcei sie pisac moje name skurwysyny Panov:Huje z 20 min go bijo Lucky Dragonbreath:Kurwa bijcei go Ja:MOvemvoemveo Mlody: (Panic) KURWA ED JEBAJ GRANA :S I potem nagla ucieczka ;style pamietam bo cams zle wylonczony ;s Wiec bartas jak chcesz to dolacz sie do dpft |
Cytuj:
@topic 4 klasy? :> @down Są nagrody pocieszenia? :< |
Zle!:baby::baby::baby::baby:
|
5 klas<10 znaków>
|
Skoro mowa o szkole to chciałbym sie pochwalić, że jutro mam komisje wychowawczą za wagarowanie.
|
gratz xD
|
Cytuj:
Ja za wagarowanie mam co najwyżej uwage od wychowawcy ;s |
Tibia mnie wciagnela..
Tak na serio to ja nie wiem o co im chodzi, za 30 godzin jest komisja. I przesłuchanie jak w sądzie. |
Ja kiedyś za wagarowanie musiałem wyjść z klasy ;)
|
Cytuj:
|
Siemka 5 klas tez zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(X(X(X(Za kogo wy go macie kuzwa?
Do Młodzieniszka aka Młody Gniewny to jest temat konkursowy prosze nie wywodzic mi się tutaj zbytnio! |
Cytuj:
@topic Podstawówkę skończył i jest z tego dumny :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |