![]() |
Where expic 60 mskiem?;];p
siemanko jak mozecie to dajcie jakies plany na exp
moim 60+ ms.. zeby najs hajs sie zarabialo i malo waste ? z gorki te ha iks :D |
Takie rzeczy to tylko w Erze. Na allegro nie dali Ci poradnika z charem? Spróbuj guardy ;p tomb jakiś albo scaraby.
|
Na małpach będzie ci sie "najs hajs" robiło :)
|
Cytuj:
Ile dales za chara? tak z ciekawosci:] Na AS'y pzdr |
lol
pogięci? sam go zrobilem i gralem od 1 ;]
hmm małpy.. zobacze zobacze |
może w przyklejonym temacie? :(
|
Cytuj:
|
@up
Małpy sorcem? I to 60? Hahaha. @topic Spróbuj jakieś guardy/dragi. Jeśli będziesz miał farta to na dragach można nieźle się dorobić. : ) |
@up
A czemu nie? @topic Polecam tomby, dragi?, dle z blokerem, albo hydranty. |
dragi,dl,hydry,asow nie polecam,crystal spidery,poh,tomby za tp,quary,hellheim,gs island...
wszedzie waste jezeli masz pecha do loota ;) |
Tomby
- runiny przed tp -2 i za tp 1 poziom - penisula za tp - stone tomb za tp - tar tomb za tp i -3 ogólnie wszystkie tomby za tp możesz... no może prócz tego w mieście - vamp hell - necro hell (w rannych godzinach - wolny resp razem z vamp helem i na odwrót) - hydry - dragi + dl - gs island To takie moje standardowe expowsika od 40lev... aczkolwiek ja na waste nie patrzyłem bo miałem na to 1,5kk + 2 pary softów ale na 80lev mam ponad 1,5kk...questy w to wliczone itp bez poi ofc xD Co do guardów...tylko na bota ...ewentualnie do 50lev potem za wolny exp... aczkolwiek kasa leci a co do małp...hahahah ten który to mówi miałeś chociaż raz pacc i level 40+ i zwiedzałeś sobie mapkę Tibii? |
- Tar Tomb -3
- Dragi i dle w ankh albo d-lair w veno - Ancienty - behe z blokerem i i jakims ed ( ja huncilem najczesciej w ekipie bloker + 3 shooterow) - Gsy , na crusader helmet quescie na przykład - quary , ale tu raczej bedziesz miał waste , choć zawsze jakaś odmiana w expie - hydry z jakims 2 msem albo ed , i bloczycie na zmiane np. - cristal spidery w svar - jeśli potrzebujesz kasy to wez sobie blokera i na bk posiedźcie , dużo loota da sie stamtad wynieść heh nie mam wiecej pomysłow , ja to zazwyczaj hunciłem =P |
thx
z goory thx dla wszystkich !!
;ppp |
Cytuj:
@Topic Jeżeli nie allegro to... Ancient Ruins Tomb za TP (zajebisty exp, profit przy szczęściu+hardcore, czyli Banshee i Liche), Ancient Scaraby (exp minimalnie lepszy niż na dragach, i co najważniejsze gp się zwraca), Necroski na Darashii (a dokładniej all respy, czyli South West, South East i North West), jeżeli lubisz wastować polecam także NCR Quest, na poczatku UE style a później frigo/flam ;) |
@up
Grr... łks... @topic exp hmm tam gdzie np z 59-60? albo 58-59? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |