![]() |
DL hunt - czy damy rade ?
Knight : 43 lvl, 4 mlvl, 62/62 ( nie pisac ze slabe ok ? ) EQ : DSM, warrior helmet, k legi, bohy, vamp shield, noble axe, scarf
Master sorcerer : 45 lvl, podobny mlvl Damy rade ? Nie musi sie zwrocic ;) ma byc po prostu fajnie : D No i co polecacie robic mnie i shooterowi. :P |
dacie, na wiezy w vdl. nie pozwol zeby dl walil cie z wave.
|
Może i dasz rade, ale będziesz miał waste jak choler.. i duże ryzyko, że padniesz ;] aaa i radził bym poskillować ;)
|
Obiecuje ze poskilluje ^^ Z czego powinien walic shooter ? Exori frigo wystarczy czy jeszcze jakies runki typu ICILE ? No i czy lepiej jak on bedzie mnie UHal czy ja uzywal tych smiesznych health potionow ; p
Przypominam : Gram dla sportu i nawet jak bedzie waste to mi to lotto ^ ^ |
icicle napewno, sd tez moga byc, o ile ma to byc pojedynczy dl. jesli jakis dluzszy hunt to icicle wystarczy.
|
myśle że jak mag ma dobry m lvl to starczy wand + frigo ;] a co leczenia do ja bym radził mieć potiony wrazie jak on by nie mógł uhnać ;]
|
mag niech wali z czego sie da byle zeby jak najszybciej ubic DLa bo watpie zebys dal rade dlugo go blokowac..
|
Ok ^^ dzieki wszystkim, jeszcze jedno pytanie i mozna zamknac temat.
Czy ja - blocker - powinienem walic w DLa z full def czy atak ? |
balance. 123
|
to zależy czy chcesz też expić ;p bo jak chcesz to na balance a jak tylko bloczyć to na full def i pamiętaj żeby stać na ukos!
|
A ja polecam Ci nie wieżę tylko ten resp dwóch dli po prawej stronie podziemi dlair. Sorc ma przywołane dsy i jeśli dobrze się zgracie to można przyblokować dla nieźle. No i bijcie szybko bo to ważne ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |