Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Askara (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=192)
-   -   Legendy Askary (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164749)

Tash 08-02-2008 14:44

Legendy Askary

siedząc i się nudząc postanowiłem stworzyć ten temat... wiele podobnych powstawało na innych światach więc czemu nie i tutaj :)
Typujcie po 2 osoby które wg. was najbardziej utkwiły w pamięci serwera i które prawdopodobnie bedą pamiętane do końca jego istnienia
ja typuje
1. mojego współbratymca Askarian Osvetnik
2. Zunri

jak wasze opinie na ten temat?:)

Plomyczek 08-02-2008 15:37

Wymienię więcej, bo wybieranie 2 osób z wielu zajmie mi sporo czasu

1. Gothica Reincarnation
2. Szyde'rca
3. Zunri
3. Dan Elverstig
4. Royal Zara
5. Caramban
6. Shizm Zonda (teraz Xolauran)
7. Master Szoszo
8. Brian Dark (1 owner) i Aewyn Dark (ofc 1 owner)
9. Askarian Osvetnik
10. Swift Know
11. Silc
12. Arterossy Oddina
13. Padzka (1 i 2 owner)
14. Krapek
.
itd

btw. takie wybieranie, powoduje jedynie, że ludzie którzy zaczęli grać na servie poł co najwyżej rok temu, nie uświadomią sobie, co i kto tworzył ten serwer, mało kto już pamięta kto z kim był w gildii i dlaczego odszedł, kto był cierniem w dupie, a kto najbardziej uprzejmą osobą...

... nie oceniam Tash Twojego tematu, ale szkoda, że coraz mniej oób pamięta jak to było 1,5-2,5 roku temu, a typowanie 2 osób odziera Askare z jej historii...

Igrexou 08-02-2008 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plomyczek (Post 1887538)
9. Askarian Osvetnik
12. Arterossy Oddina
13. Padzka (1 i 2 owner)
.
itd

btw. takie wybieranie, powoduje jedynie, że ludzie którzy zaczęli grać na servie poł co najwyżej rok temu, nie uświadomią sobie, co i kto tworzył ten serwer, mało kto już pamięta kto z kim był w gildii i dlaczego odszedł, kto był cierniem w dupie, a kto najbardziej uprzejmą osobą...

... nie oceniam Tash Twojego tematu, ale szkoda, że coraz mniej oób pamięta jak to było 1,5-2,5 roku temu, a typowanie 2 osób odziera Askare z jej historii...

Powiedz mi jaki wkład w twozenie Askary miały te osoby? XD

Askarian - nadał nowe znaczenie lizaniu dupy?
Arterossy - pokazał, że nie trzeba być pro, żeby być w rządzącej gildii?
Padzka - wtf?!

Reszte osób na siłę można uznać za legendy, ale jeśli chcesz powiedzieć, kto tworzył askarę taką jaka jest to zostawiłbym z 5 osób z twojej listy
Chciałeś wypaść mądrze, zrobiłeś z siebie idiote.

Jeśli ja miałbym typować legendy to byliby to:
- Brian Dark (1st owner)
- Swift Know
- Zunri
- Blackbowl
- Dan Elverstig
- Większość "Comy" (Szoszo, Caramban, Xolauran itd.)
- Weliax Aslet
- Phale

jak ktoś mi sie przypomni to dodam... :)

Plomyczek 08-02-2008 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1887980)
... zrobiłeś z siebie idiote...

Nie przypominam sobie, żebym Ciebie obrażaŁA, więc bądź uprzejmy tego nie robić.

Tash napisał, żeby typować osoby, które "najbardziej utkwiły w pamięci serwera", więc
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1887980)
Askarian - nadał nowe znaczenie lizaniu dupy?

jakby się na to nie spojrzeć, nawet z tego względu Askarian zostanie zapamiętany na Askarze, podobnie kwestia z Arterossy. Co do Padzki, hmmm, ciężko pominąć lidera Comy, gdy wymieniłam kilku jej członków wcześniej.

Napisałam wcześniej "itd" bo jak sam zauważyłeś "jak ktoś mi się przypomni to dodam" XD

filobossek2 08-02-2008 19:52

Szyde'rca
Silc

-.-

Tash 08-02-2008 19:59

Zunri wszyscy chyba wiedzą czmeu go dodałem a Askarian... nie za lizanie dupy ale w swojej historii wprowadził troche zamieszania na serwerze mial wiele udanych i nie udanych akcji a legendami serwera nie muszą być ludzie co go stworzyli ale również Ci którzy grają od niedawna
Szyderca rówqnież w mojej opini jest legendą tak samo jak Krapek, Szoszo Swift no ale 2 podałem... zeby nie było wielkiego rozpisywania się :)

Igrexou 08-02-2008 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plomyczek (Post 1888079)
Nie przypominam sobie, żebym Ciebie obrażaŁA, więc bądź uprzejmy tego nie robić.

Tash napisał, żeby typować osoby, które "najbardziej utkwiły w pamięci serwera", więc jakby się na to nie spojrzeć, nawet z tego względu Askarian zostanie zapamiętany na Askarze, podobnie kwestia z Arterossy. Co do Padzki, hmmm, ciężko pominąć lidera Comy, gdy wymieniłam kilku jej członków wcześniej.

Napisałam wcześniej "itd" bo jak sam zauważyłeś "jak ktoś mi się przypomni to dodam" XD

Sam pisałeś, że należy wymieniać osoby, które miały jakiś wkład w historię serwera, a potem piszesz, że wymieniasz tych co utkwili ci w pamięci. Zdecyduj się.

Jedyne co zrobił Askarian dla tego świata to dojście do tej wojny. Jeśli chcesz mówić o "zamieszaniu" jakie wprowadził na świecie to moge równie dobrze powiedzieć, że jestem większą legendą niż on, bo wprowadzałem więcej zamieszania niż on.

Tash 08-02-2008 21:45

@up
uważaj jak chcesz... to jest temat i każdy wyraża swoją opinię dla mnie legendami są Askarian Zunri Krapek Szyderca itd... to tylko opinia

Plomyczek 08-02-2008 22:59

@Igrexou

Jeżeli czytesz posty, to czytaj je uważnie. Nie cytuj mnie i nie zarzucaj mi czegoś, czego nie napisałam. A nawet jeżli napisałam to nie wyrywaj z kontekstu. To po pierwsze.

Po drugie bądź tak uprzejmy (skoro już czytasz UWAŻNIE) zwrócić uwagę, że jestem dziewczyną, więc nie pisz do mnie jak do faceta.

Po trzecie Tash podkreślił, co mógłbyś wziąć do serca, że "każdy wyraża swoją opinię", więc obrzucanie się inwektywami nie prowadzi do czegoś sensownego.

Igrexou 09-02-2008 00:09

A ja wyraziłem swoją opinię na temat.

Wybacz, że pisałem do Ciebie jak do faceta, ale płomyczek nijak nie kojarzy mi się z rodzajem żeńskim.

I nie wyrywam z kontekstu, interpretuję całość...

Tash 09-02-2008 00:12

dobra mili państwo bo zamiast tematu o legendach Askary zrobi się niepotrzebny spam Płmyczek wybacz Igorexu i odwrotnie itd. itp.

rapco 09-02-2008 11:49

avajan
aewyn dark
brian dark
weliax aslet

marttin89 09-02-2008 12:30

Moim zdaniem tak naprawde trudno wskazac kto jest legenda na aksarze, ale jesli mialbym wybierac to napenwo Zunri, Bajexe, Ertill, Aethol, Swift, Dj i Agnus, Weliax, Sandril, Flakon...

Sersantes 09-02-2008 12:35

lol (znakiiiiii)

Igrexou 09-02-2008 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sersantes (Post 1889307)
lol (znakiiiiii)

a chcesz combo page? B)

elton_ 09-02-2008 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1889492)
a chcesz combo page? B)

na vt timmiego torska, tym się bawili, wkońcu znalazłem funkcje jak to wyłączyć i już nie wku***ali :)

Weczer 09-02-2008 15:03

Legendy Askary ? Hmmm ciężko wymienic dwie. Wymienię kilka :)

1. Zunri
2. Swift~
3. Uriel Palladyn (Podobnie jak reszta Surprise) Jako pierwsi skutecznie przeciwstawiają sie Rexis.
4. Coma (To co wyżej)
5. Weliax and crew... szweeduchy :<

bledsabaka 09-02-2008 15:31

Flakon Del Fifik 1st owner, Brian Dark, The Brothers.

Soulicitour 12-02-2008 11:19

Za legendarnych graczy Askary, w moim mniemaniu, powinni uchodzić przede wszystkim ci gracze, którzy Askarę w obecnym kształcie utworzli, których wkład w rozwój świata nie podlega wszelkim dyskusjom. Dlatego, dla mnie legendarnymi graczami tego świata są:
1. Brian Dark, Aewyn Dark, Weliax Aslet
2. Zunri, Swift Know, Bajexe~, Ertill, Sandril Nava~
3. Christon Dark
4. Deeyaj Quarion alias Silc
5. Pappiz
6. Wyslaniec Smierci

Uriel-san 12-02-2008 16:07

@Up

Masz na mysli pierwszego ownera Christona chyba ;) ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36.