![]() |
Co na draga?
Siema, mam 13lvl paladyna, skille 50/39 i chcę zsolować draga.
Trudno, że będzie waste, mogę nawet zużyć 2bp lf i będzie dobrze bo chcę to zrobić tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji. Tutaj się pojawia do was pytanie. Mam p seta, fur bootki, steel helmet. I powiedzcie mi, jaką ilość lf mam ze sobą wziąść (chyba że lepsze będą mf), oraz czy brać ze sobą kuszę i bolty, czy speary (royal speary odpadają bo bez 25lvl słabo się leje). Po skorzystaniu z waszych rad, nagram filmik z solowaniem draga i wrzucę go na tibię.pl ;) Pozdro! |
zalezy GDZIE chcesz go zsolowac i czy masz pacc, ale chyba nie wiec idz kolo kazz, jest tam sobie taki respik wez bolce i jakis bp lm( i tak go calego nie zuzyjesz), i zdejmij foorki bo cie spowalniaja
|
taa, miałem zamiar iść koło kazo ;)
|
Ja 30minut temu solowałem draga na 13 lvlu, skill 54 dysta. Nawet mf mi nie poszedł... 2 exurki ;)
|
@up
nagraj mi filmik jak 13 paladyn zabija draga uzywajac 2 exur... @top wez z bp mp wal z boltow mozesz uzyc utamki i sie manasowac albo uzywac hp poniewaz exura bedzie za malo dodawac radze nie stac naprzeciwko poniewaz idziesz na hita i tak nie za bardzo mi sie widzisz na dragu rozumiem 17-18 lvl zeby nie isc na hita... |
Kolejna osoba która na 13 lvl chce się podniecić zabiciem draga -,-
|
Ubiłem, zeszło 40 boltów, 1 mana potion i 3 life potiony :)
|
Święto Narodowe.! 13 lvl zabił Dragona.!
Wiem, że to Twój pierwszy zabity drag w swoim życiu, ale nas to mało interesuje wiesz.? |
:cup::cup: Brawo ... tyle że to żaden wyczyn B)
|
ja tam draga zabilem na 10 lvl paladynem i miałem skile wtedy cos okolo 55/60.... drag to cienias tylko trzeba wiedziec gdzie uciekać... ;]
|
ja mam palka na chyba 11lvl i mam 63 dista (kiedyś na monku treniłem) i hity, które mi wchodzą z kuszy wcale mnie nie zadowalają, w człowieka wale około 50-70. Może nie umię grać palkiem, ale nie wyobrażam sobie, żeby ze skillem 50 dist nawet skutecznie expić na cycach.
|
@up, ee chyba zły temat
|
:cup: GZ ... 8o
|
Cytuj:
Co prawda miałem szczęście, bo tylko raz dostałem z gfb, ale jest to jak najbardziej możliwe... Screen, zwłaszcza taki, to żaden dowód - wiem. Ale zamieszczę, żeby nie było, że kłamię... expa dostałem tylko tyle, bo jak poszedłem po zabiciu w głąb respa to znalazłem deda (b legi tak na marginesie). I błagam nie pierdziel nic, że kłamię bo kolega mi pomógł i dostałem tak mało expa-.- http://img216.imageshack.us/img216/9...gnapalqoa9.png |
up. jak sam powiedziałeś SS to żaden dowód B)
|
Cytuj:
Po co mówic coś "nie podniecaj sie tak, że zabiłeś draga na 13lv to żaden wyczyn, ja zabiłem na 10" Nikt was sie nie pytał na jakim lv ubiliście draga |
Ubicie draga profesja druid/pall/sorc na -15 lvl hmm fajna sprawa ,
sprubujcie tak -15 knight:P , np. ja pierwszego draga ubilem na 16 lvl skile - 62/60 (przyznam szczeze poszlo 15 health potiona , ale motywacja zawsze jakas to jest) B) |
Cytuj:
@up Ja knightem (tym z profilu) pierwszego draga zsolowałem na 18 lv z gsem, na 2-3 uhy (przed update letnim) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:44. |