![]() |
GM- PK POmagalem mu :))
|
nie spodziewalem sie ze to bedzie filmik...
no ale co do filmu... zdziwilo mnie troche postepowanie gma, ze przesunalk deda tak jak by chcial loota powinac... dziwne troche, ale oglnie to filmik fajny, szczegolnie ze gm wystepuje :p |
OMG!! GM to Idiota
Koles Byl Only Afk a nie botowal -.- Moze botowal Wpadl Gm i ma Auto Stop Czyli nie widzial jak leje potwory Etc A ty jestes idiotom ;) |
Cytuj:
LOL Chyba Gm wyraznie powiedzial ze przestal sie ruszac jak GM wpadl czyli mial STOP ani sie nie uhal ani nie zabijal potowrkow, fajnie jescze ze GM zsumowal pare rotow xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to skad sie wzielo 5 rotwormow w pare sekund :/ ?? przeciez z dołu gosc wybil wszystko i poszedl na gore... HM ? |
Poza tym, na test serwerach, jakos gm'owie przywolują potwory wiec....
|
ZONG nigdy nie widzialem takiego zachowania gm'a
Cytuj:
Cytuj:
@edit troche kaski bylo Ukryty tekst:
btw. jak wy to robicie ze zawsze znajdujecie takie ciekawe sytuacje?? ze albo sie logujecie kolo czegos albo idziecie i wiecie ze jest atak zdradzicie mi ten sekret |
Cytuj:
|
21:03 Krool [33]: gm
21:03 Krool [33]: hi 21:03 Krool [33]: pl 21:03 GM Rebel Nerana [2]: hello 21:04 Krool [33]: pl 21:04 GM Rebel Nerana [2]: no sorry no to bylo mocne :D |
GM NIE MOŻE przyzywać potworów w rl Tibii. Ile razy można to jeszcze wałkować.?!
|
jak wyzej... gm nie mozliwosci summonowania zarowno potworow jak i itemow... byl artykul o tym poszukaj sobie a wtedy sie buntuj
|
Przynajmniej GM z poczuciem humoru ;)
|
Zastanawia mnie jedno a mianowicie:
-Dlaczego ten Gm pozwolil tamtemu lurnac roty ? Przeciez to jest nielegalne w swietle praw tibi |
Cytuj:
|
@up
Co jest według Ciebie nie legalne? ;> @temat Nic specjalnego ;P |
Albo mi się wydaje,albo autor filmu też używa bota.
Świadczy o tym stamina i spike sword w pleckau, |
22:24 Zinil Gipe [45]: maybe lure more rots, he died and banned hah :D
22:25 Zinil Gipe [45]: ii joke :p 22:25 GM Rebel Nerana [2]: yes lure some Jak wiemy nie można lurowac potworów,nawet za kare. Z reszta po staminie widac ze kolo tez botuje. (ok ma ferie:P) |
Cytuj:
i z czego sie cieszyc noobie jebany sam botujesz 19 skill sword + spiek w plecaku i co tam robiles ? gz stamina sam botujesz i na innych strzelasz konfidencie zal jednym slowem pozatym widac nerana non pvp : )) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |