![]() |
Podkręcanie procka
...........................................
|
www.google.pl i hasło "podkręcanie procesora BIOS". Najlepszy sposób.
|
Jeśli chcesz go spalić, to podnieś napięcie na maksymalną dostępną ilość.
|
Polej benzyną i podpal...
|
Ofc BIOS
Wystarczy że wejdziesz do BIOS-u i tam możesz wyczyniać "cuda" ;p Dobrym pomysłem jest przegrzanie go, ale tak na maksa <wystarczy że podniesiesz napięcie i zmienisz częstotliwość taktowania, I: "Żegnaj procesorku">
|
Przełóż zworkę.
Swoją drogą w Afryce dzieci nie mają pomocy naukowych (w sumie wszędzie są biedni ludzie), a ty tu palisz kompy zamiast chociażby oddać go komuś kto go by mógł potrzebować. Oczywiście zakładam, że temat nie jest prowokacją. |
Pewnie jak ten się zepsuje to rodzice kupią mu nowy, a on chce przyspieszyć ten proces :).
|
To i tak go nie usprawiedliwia z "bezduszctwa" dla rzeczy, które mogłyby uratować komuś żołądek.
Czasem, ta demokracja mnie dobija. @down No wiesz, ta nie widzoczna "samowalka", przez którą świat traci. |
Wiem, że to go nie usprawiedliwia :).
Cytuj:
|
Możliwe, że chłopak się nie poczuwa do pomagania.
|
@do tych up
chooj was to co on robi z jego kompem jego komp jego sprawa rownie dobrze moze go wywalic przez okno na leb kota lub oddac komus jego sprawa @top tak jak mowil kolega iles tam up poszukaj w biosie ^^ |
Cytuj:
|
A, to sorry.
|
..............................................
|
@bollo:
Ja na takim kompie bez problemu w pesa 6 pykalem. Mulilo troche jak wieksza akcja byla (20 pilkarzy na ekranie). |
Cytuj:
|
@up
Tibia też mu na luzie pójdzie ; ) |
Mu nie chodzi o to,że chce lepszą fifę : P On chce lepsze gry.
|
;d
Crapu jush niema co podkręcać lepiej nowy kupic, komp ofc. D:
|
@bollo
next time jak bedziesz chcial jakies wiedzy zaczerpnac nie kozystaj z tego forum tutaj mozesz jedynie zostac zbluzgany badz dostac 20odp nie na temat ekhm |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |