![]() |
PK w Świątynii w Thais!!! - bug w grze???
Po zabiciu gracza sam zostałem zabity gdy ukrywałem się ze skullem.
Wlogowałem się w Świątynii z białą czaszką, która zniknęła po ok. minucie. Czy jest to kolejny bug w grze?? |
Chyba tak :P
|
Tak, zglos to to dostaniesz Excalibuga xP
Nic nadzwyczajnego. Tez tak mialem xP |
Może się tak zdarzyć np. wtedy kiedy użyłeś fire/poison/energy fielda, zostałeś w miarę szybko zabity, zalogowałeś się i ktoś bez czachy wszedł w tego fielda (chyba szybciej niż minuta po rzuceniu fielda) to łapiesz czachę.
|
Też tak miałem
Też tak miałem...
Rzucasz fire filda albo poison w tym czasie zostałeś zabity bo miałeś skula Jesteś w świątyni a inny typech wchodzi w tego filda i masz znów czache.... cała ku** filozofia..... Japierdo*** |
Cytuj:
@Topic Nic nadzwyczajnego, skull po zabiciu/zaatakowaniu kogos trwa 15min/1min wiec jezeli ktos Cie zaatakuje, a ty ubijesz go w miare szybko, to pojawi sie w swiatyni. |
jeśli położysz na ziemi fire filda, wejdziesz to dp, i w ciągu 5 sekund ktoś w niego wejdzie, to dostaniesz skulla :D
|
moze zrobil tak jak kolega up pisze albo no migala juz mu i se wszedl wtedy
|
raczej tak chociaż może są to zmiany z update 8.1 ;)
|
Cytuj:
@top było, było, było @down ludzi sie nie ocenia po lvlu :< |
@up
46lvl'owi xD @edit Chcialbym zaznaczyc oraz podkreslic, iz Matox oznajmij, ze jest to bug, jak przypuszczam jest on poczatkujacym graczem (z naciskiem na przypuszczam) ktory moze nie znac tego zjawiska (o czym swiadczy jego poziom doswiadczenia). To tyle. Jeszcze jakies pociski w moja strone >,>? |
Raczej: stawiasz f fielda - ktos Cie zabije - pojawiasz sie w temple - ktos wchodzi w twojego f fielda - skull w temple.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |