![]() |
Ograniczenia levelowe broni
Jakie są skutki używania broni o wymaganym poziomie wyższym od naszego? O ile dokładnie obniża się atak? Są jeszcze jakieś efekty?
|
Cytuj:
|
Tez tak mysle , ale no chyba ze masz do wyboru - przyjmijmy axe na twoj lvl atk - 20 , a bron do ktorej brakuje ci 1/5 lvl ale atk - 32 :D
wiadomo wez ta od wyzszego lvl'a |
Pytałem się dlatego że mam Heroic Axe i nie wiedziałem czy jest sens używac go na 10 lvl ;) ale widzę że nie ma problemu i mogę go używać.
|
hmm , moze cie niezrozumialem , ale na 10 lvl chcesz uzywac broni od 60 lvl? , to by bylo glupie:) , mi chodzilo o roznice lvl'owa 1/5 no moze max 10 :D
|
A co to za różnica? Mam po prostu taką możliwość i nie wiem czy jest sens wydawać kasę na broń o wymaganym niższym lvl skoro mam dostępną Heroic Axe.Z tego co zrozumiałem to obrażenia będą mniejsze i tyle.
|
LOL! , taka ze to bedzie o wiele slabszy atak niz bys walil no np .. dwarven axe (jak ja)... a jest tanie , moja rada - sprzedaj Heroic kup dwarven axe i kase zostaw na cele wlasne ;)
|
Wątpię że będzie słabszy, najwyżej będzie taki sam jak broni o lewelu dostępnym dla mojej postaci.Poza tym jakie masz podstawy żeby tak twierdzić? Robiłeś jakieś testy? Czy tak tylko piszesz, bo tak Ci sie wydaje?
|
Tak robilem sporo testow na roznych swiatach i kontach/harach (z stworami jak i z ludzmi) , np na 17 lvl nosilem dwarven axe i testowalem z noble axe... skile mialem ok 55/55 - dwarven axe okazalo sie duzo lepsze ...
|
Cytuj:
|
Każdy lvl niższy od wymaganego poziomu danej broni: -1 atak od różnicy 1 poziomu.
@Ryba Dobrze się dziś w cs'a grało ; D |
Cytuj:
obrażenia będe dużo niższe jeśi wogóle ich nie będzie. Po to Heroic Axe jest na 60 lvl żeby 10 lvl z nią nie biegał. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |