![]() |
Pytanie z Fire Field -> RUNy
elo..pytankko jak napisac zeby kupic RUNA Fire Field ?? wim jak czar ! ale jak runa..wiem gdzie ! tylko jak napisac ?
|
ehhh......zal.pl najpierw zobacz na taka super stronke ktora pewnie tylko ja znam jak: TIBIA.PL !!! X(
idz do tego npc i napisz: hi> dAJ MI FAJER FILDA>tak chce :baby: |
Cytuj:
|
@up
Juz po tobie widac e masz 10latKUF tu nie ma zadnegi licznika postow i nic dla twojej wiadomosci "noooooooooobski noooooooooooooooobie"- dobilo mnie to HAUHsusahsuHShAUSHAUSHuahsuhs noobem jestes ty bo na tibia.pl wszystko pisze ojoj ale mi smutno biedny dzidzius nie umie sobie znalesc sam :(:baby:;( |
2xUP@ Ty chyba jakiś nie dowartościowany jesteś... "noooooooobie noooooobski" (zal.pl?)
Ty weź idź z tąd bo czy to taki problem poszukać? Nawet nie na forum tylko w dziale "Magia runnicza" na tibia.pl?-.- |
!!
picze pieronsie zrobcie se konta na iridi to was zdedUJE...
mam 13lat ****u ****oski....zal.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Jezeli on ma Cytuj:
@Topic Podchodzisz do npc i nastepujaca mowisz : Player: Hi Npc: ble ble xd Player: Fire field rune Npc: Do you want to buy fire field rune? ble ble Player: yes xd @edit jednak po powyzszym poscie mam pewne watpliwosci :< @down Hemmm, jezeli jie chce pisa z ogonkami to nie bede pisal, wiele ludzi na tym forum pisze bez ogonkow i raczej nie jest to uznawane za bledy ortograficzne, wiec te twoje drwiny w moim kierunku sa niepoprawne oraz bezpodstawne. Jednym slowem cos Ci nie wyszlo. Btw. nic nowego nie wniosles do tematu, jezeli masz zamiar pisac to pisz z glowa, nie to co Ci slina na jezyk przyniesie. @edit Pisze bez ogonkow tylko na komputerze. Cytuj:
Cytuj:
|
Jezus Maria.... to tak
@topic Podchodzisz do NPC który sprzedaje runy (Napisałeś, że wiesz gdzie, to nie muszę tłumaczyć) Piszesz-Hi On coś tam odpisuje Piszesz-Fire Field Rune On- Czy chcesz kupić fire field rune za ileś tam gp. Ty-Yes Następnym razem wystarczy poszukać, ale, że takim dzieciom neo się nie chce i wszystko trzeba wystawiać jak na tacy... @Pan up Piszesz coś o ortografii a sam piszesz ,,jezeli" , ,,widzial" itp. Co to jest ,,jezeli" ? Nie poprawiaj kogoś Panie Mleczko jeśli sam nie znasz zasad poprawnej pisowni. To tyle. To napisz maturę bez ,,ogonków". Wniosłem czy nie wniosłem-zobaczyłem co napisałeś to musiałem skomentować. PS nr. 2 :P Ale jak już się tak trzymasz tej ortografii to się trzymaj wszędzie i dokładnie;p Poprawiasz go, ale sam nie piszesz tych pieprzonych ogonków. Co do dziecka neo - sam zobacz jego ostatniego posta i odpowiedz sobie na pytanie czy ten człowiek jest newbie a nie nienormalny. Temat uważam za zamknięty. |
A tu masz mix jesli chcesz kupic FF (czar)
hi spells 15 Fire Field yes bye |
Cytuj:
Oh, NO JEDNAK SIE POMYLILEM :( Bardzo cie przepraszam za pomylke masz przeciez 3 LATA WIECEJ !!! :D nie przeklinaj bo sie spocisz 8o |
Cytuj:
|
@up
haHaHah- Mamy cie ! ja pisze a nie gadam :) |
O w morde.
Koleś założył temat. Fakt zły temat ale jest newbie (co poradzić?). Zamiast dać normalną odpowiedź, to masa noobów( no może paru) rzuca swoimi super pro tekstami. No ludzie opanujcie się. -.- Undeadzik Ty nie bądź taki mądry, bo wcale nie jesteś. ;] |
Cytuj:
hi fire field yes bye (to można pominąć) wystarczy P.S. Ludzie opanujcie się, to nie temat o ortografii. a bez "ogonków" też się ładnie czyta. moje ogonki wynikają tylko z mego firefoxa, który poprawia błędy. @down żal mi cię, jak byłeś newbie to nawet po drabinie wejść nie umiałeś (tak podejrzewam. nie twierdzę, że miałeś ten problem, ale dużo osób go miało). o rly z tym LOL na końcu rozmowy? Pisze się wszystko na raz? wątpie -.- pisz po pauzach, lepiej się czyta. @2down racja... ja się zachowuje (chyba) normalnie, a mam 13 lat. jak ktoś piszę, ale ostatnio częściej się używa wieku 8 lat. |
lol ty małolacie nowy jesteś hahaahahh zal
mowisz hi fire field rune yes LOL |
Jakiś młody niedoświadczony gracz się pyta jak kupić rune a wy:
" żal " " debil " " 10 latek " No i co z tego, że ma 13 lat? Wy też kiedyś tyle mieliście i pewnie chcieliście żeby traktowano was normlanie. Może i jego wypowiedź nie jest za bardzo inteligentna ale każdemu trzeba pomóc. -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |