![]() |
Rec key
Siema!
Ostatnio zapomnailem sobie hasla do mojego e-maila i nerw mnie zlapal bo mam tam zapisane haslo. Ale kij mam pacca wiec rec key pomoze mysle i zapomnailem tez rec keya! Po kilka dniach w koncu przypomnailo mi sie co i jak passy! Ale mysle ze rec key musze miec ale go nie pamietam, wiec czy jesli skonczy mi sie pacc i go nie przedluze bede mial FACC i kupie wtedy pacca to bede mogl ustawic nowego rec keya czy on bedzie dalej ten sam? nie bede wysylal kopi paszportow czy jakis domkumentow ! plz odpowiedzcie |
Tak, Recovery Key zostanie ten sam i nigdy się nie zmieni. Chyba, że zaczniesz na innym koncie grać :P
|
@ up:
Po pewnym malym upade mozna zmienic rec keya ;) EDIT:@DOWN: Nie mam pojecia .Nie mam pacc :( >tylko zawsze czytam newsy na tibi.pl ;) Pisali kiedys o mozliwosci zmiany reca w jakims newsie (tak mi sie wydaje) |
ajka w takim razie sie zmiania po tym upadte zmienia rec key? co trzeba miec? prosze napisz
|
@up
Nie da się. Nie wiem co Zapewapu ma na myśli, ale się nie da. Chyba, że tak jak napisałeś sam wyślesz swoje dane osobowe, ale Ci się nie chce. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |