![]() |
Paladyna a POH
Więc moje zapytanie jest takie.
Na którym lvlu paladynem moge sobie spokojnie huncić na Pohu? Na którym lvlu wliczając GS? Lvl mam teraz: 13 Skille: 55/40 M lvl 4 Eq: B robe, C legi, Hat of the mad, boh, dragonka, 1 0 3 rs w depo I z czym iść arrows/spearki/ czy royal spearki ;p Zmienić coś w EQ?? |
skille conajmniej 70, 60 lvl bez pacca, z paccem 50 styka i eq obojetnie moga byc nawet same bohy sory ze cie karmie
|
Wez enchanted spears! Albo wiesz co? P bolty! ;f
|
Wy głupoty gadacie.
Mój kolega na pohu siedział od 27 lvla z bohami i t ringiem,czasem gs go doganiał,wtedy kolega wskakiwał do temple. |
LoL hoc jestem tu nowy to i tak z 13lvl nie pojdziesz na gs wyjebal by cie moze nawet i na kombo... ;(
|
On nie chce iść na gsy tylko na tereny na pohu =,=
Co do tematu : ja bym nie radził, lepiej idż na cyclopy na mt. Sternoum albo soldy. Tam może dopaść cię gs albo ds co na twoim lvlu jest równoznaczne z dedem. |
Cytuj:
@Topic Nie dasz rady. Albo inaczej dasz rade, a jeden zły rucvh i padasz w mgnieniu oka. |
Jak się dobrze zna poh to mozna dac rade i na 8 lvlu;)Nie mowie to o tej głownej czesci z gsami.
|
"Na którym lvlu paladynem moge sobie spokojnie huncić na Pohu?
Na którym lvlu wliczając GS?" Możesz "huncic" i na 13lvlu, na gsy to 60-70 FACC 55PACC :) pzdro. |
Cytuj:
|
Na poh możesz iść juz od 10 lvla na cyklopy. (nie musisz brać tam full eq możesz wziąść p seta ponieważ jest tam czaęsto pk lub może ci guard/cyklop zblokać)
Gs możesz huncić dla sportu już na 25 levku(na schodach). Żeby masowo huncić gsy potrzebujesz 30-35lvl bohy+ time ring/haste. Weź speary do 25 lvla bedziesz na nie skazany a od 25 z rsami i możesz zabic gs na schodach. |
A cycki to do którego lvla tam huncic? I czy wywastować na nie arrows bo mam 6k arrows ;p
|
Cycki pallem od 12 lvla, możesz z arrowsami ale i tak lepiej ze spear chyba. Ja bralem na 10 lvlu 1x spear, chowalem arm do dp bo nie był potrzebny, a jedynym zagrożeniem dla mnie były archery, (trzeba je albo dogonić, albo schować się za murek i czekać aż same przyjdą). Odkryłm też sposób z capem: miałem na passach drugą postacią szedłem pod cycki bez eq i brałem tylko speary a jak się konczyły albo cap przezucalem z jednej postaci na druga (ctrl+g). << jak niechce ci sie do dp chodzić :D
|
jak dla mnie to on chce poszpanowac eq i skillami na takim lvlu
ale moze mi sie tylko wydaje;););) od 35 z boh i time ring mozesz huncic wszystko:D cyclopy to mozesz nawet teraz ale polecam bardziej mt.sterum jak masz dwarven ringa to idz na smithy a jak nie to zwykle i drone:cup: arrowsy na poh dobre bo teraz ciezko bic gs z royalkami (zasieg ;/) |
Możesz nawet na 45 levelu skile tak 70+ dista,bohy,RS'y lub Enchanty8o
|
Cytuj:
|
50+ haste w zapleczu/time ring
UWAGA!Jeżeli uważasz ze nie dasz rady zabić gsa nie idź. Na pohu wielu noobow myśli ze są fajni bo naluruja gsów pod temple. No i musisz mieć też plan ucieczki jak zlurujesz sobie 5 gs ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skilluj do 75. Później się zwróci. C legi zamień na b legi. |
ci, co mówią ze na 27, ktoś tam expił, to widac, że nie umieją grać, a ich największym osiągnięciem jest level 30. Expić tam można dopiero na co najmniej 50 z pacc, albo 70 bez
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |