![]() |
Shakowanie Dziecko Allegro...
|
Chyba dopiero co kupił kasę, bo jeszcze tarczy nie zdążył nabyć ;P
|
a Ty jestes dziecko neo, zauwazcie na koncu filmu jak niby wysyla parcela, liczba cap sie nie zmienia, wydaje mi sie ze chcial sie pochwalic superowskimi itemami <lol2>:D
|
Głupi jesteście. Koleś szpanuje po prostu itemami z innego chara. ;d
|
hahaha, wyszedles na totalnego idiote. To Ty jestes dzieckiem allegra :D
|
pwn3d, idiota roku x]
|
nie ma to jak hackowac samego siebie:D
|
o qwa serpent miecz tesz wziol qwa
|
Sytuacja wygląda tak : koleś na rl mówi do kumpli :
"choccie,pokaze wam moje itemki" a oni do niego "s*******aj" więc nie mając szczescia w rl,postanowił poszukac go na forum,niestety bez skutecznie ;/. Kręć dalej nowe filmy może jakiś przypadnie nam do gustu gl :) |
pure owned n00b gg bb no leavers
|
Cytuj:
Btw. Te itemy warte ok 1500 zl~? Jezeli tyle wydales na przedmioty w grze to szczerze wspolczuje. |
HAahah wlozyl parcela do baga ale to noob jest juz mogl wlozyc do dp jak juz albo wyslac ten parcel na tego chara do venore czy cos niestety nie pomyslal bo pewnie ma 12lat B)
|
w sumie to debil i idiota kase kupil na allegro i chodzi wali gruche na mpa omg
pewnie na budowie musial robic calego miecha zeby tyle zarobic kasy |
hahah jaki idiota...może chciał wystąpić na youtube.com na filmiku o owntibi?:D
|
@up
hAHHAHAAHHAHAHHAHA.Zeby on wiedzial co to owntibia xD! |
Żal. Wrzuciłeś parcela do worka. Nie wysłałeś tego nikomu. :baby: A, może i wrzuciłeś, nie wiem. No ale po co ten bag zostawiłeś.
|
Bajtunio to ciptok i tyle myslal ze zaimponuje swoim idiotyzmem
|
Kazdy stara sie robic to co umie najlepiej a ten dzieciak najlepiej umie robic z siebie kretyna o.O :baby:
|
Cytuj:
A TAK POWAZNIE, TYPOWY POLAK, ZAZDROSCI MI, I JEDZIE PO MNIE Z ZADRROSCI, TYPOWA POLSKA METNALNOSC, DLATEGO SRAM NA WAS POLACZKOW ;] |
Cytuj:
A TAK POWAZNIE, TYPOWY POLAK, ZAZDROSCI MI, I JEDZIE PO MNIE Z ZADRROSCI, TYPOWA POLSKA METNALNOSC, DLATEGO SRAM NA WAS POLACZKOW ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |